Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Щоб не виносили ногами вперед»:  Поплавський планує піти на пенсію

Якось на звинувачення у сексизмі ректор зухвало відповів: «Говоріть про мене що хочете, лише прізвище Поплавського не переплутайте».

Фото із сайту voi.com.ua.

«Щоб не виносили ногами вперед»: Поплавський планує піти на пенсію

71-літній Михайло Поплавський, який нещодавно відсвяткував 28-річчя на посаді ректора Київського університету культури та мистецтв, зізнався, що збирається подати у відставку

Про це «співаючий ректор» сказав в інтерв’ю програмі «Світське життя». «Я хочу передати повноваження молодому керівнику і бути головою наглядової ради, допомагати. У мене моторчик в одному місці не зупиняється. Під лежачий камінь коньяк не тече, треба рухатися. Але артист повинен своєчасно піти зі сцени під оплески, а не щоб його виносили ногами вперед. Іду у відставку. Завжди має бути межа й почуття міри», — прокоментував артист своє рішення.

У мене моторчик в одному місці не зупиняється. Під лежачий камінь коньяк не тече, треба рухатися.

На посаді ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський був з 1993–го по 2015 рік. Зараз формально він є президентом цього навчального закладу.

ДО РЕЧІ

Якщо слова пана Поплавського про відставку є правдивими, то провести пенсію епатажний ректор матиме де — він якраз будує новий особняк. Про це теж згадав в інтерв’ю: «Невеликий будинок на 260 квадратних метрів, дві спальні. Поплавський — це ж одна скромність. Кілька гектарів землі, щоб були редиска, картопля, огірочки, помідорчики. Я люблю сам вирощувати», — сказав співак.

ЦИТАТА

«Юний Орел» про те, чи мав романи зі студентками:

«Багаті чоловіки старими не бувають. Ви запитайте студенток, вони вам розкажуть, тому що я просто всіх обожнюю, я їх люблю і ціную. Ірина Білик казала: «Михайло Михайлович такий пустун»… Можна кинути пити — і почати знову, можна кинути курити — і почати. А секс, якщо закинути, дуже важко почати. Я всім чоловікам бажаю: не закидайте секс, тому що це — життя».

Лія ЛІС.

Реклама Google

Читайте також: Три музи Михайла Булгакова.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel