Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Світязькі пончики на самогоні, невдала втеча закоханих з України і несамовиті любощі в «хаті-мазанці» на очах у малої доньки…

Ціна 30 гривень за штучку відпочивальників не відлякує.

Фото recept.ua.

Світязькі пончики на самогоні, невдала втеча закоханих з України і несамовиті любощі в «хаті-мазанці» на очах у малої доньки…

Яскраві новини вчорашнього дня, які ви, можливо, пропустили

Тож пропонуємо ознайомитися з добіркою головних топ-подій та публікацій на сайті volyn.com.ua за неділю, 22 серпня.

Волинь:

= Світязькі пончики готують на самогонці – показали київські журналісти (Відео). У ці дні в нашому краї гостювала телевізійна група ТСН.

= Щоб втекти з Волині у Польщу, закоханим із Алжиру не вистачило якихось 500 метрів. Парочку нелегалів затримали в прикордонній зоні.

= У Горохові встановлять крісло Щастя, викуване із… 84 кінських підков. Виявляється, їх колекціонує міський голова Віктор Годик.

= У сім’ї на Волині можуть забрати дитину. У старій хатині (на фото) в селі Рудка-Червинська на Камінь-Каширщині немає ні світла, ні підлоги, ні нормальних умов для життя, а батьки ще й кохаються на очах у доньки-другокласниці.

Сім’я Гупаликів – чи не єдина неблагополучна у Рудці-Червинській. Фото 12 каналу.
Сім’я Гупаликів – чи не єдина неблагополучна у Рудці-Червинській. Фото 12 каналу.

У старій хатині (на фото) в селі Рудка-Червинська на Камінь-Каширщині немає ні світла, ні підлоги, ні нормальних умов для життя, а батьки ще й кохаються на очах у доньки-другокласниці. 

Рівненщина:

= Після перемоги в Луцьку гравці рівненського «Вереса» отримали рекордні преміальні (Відео). Вони здобули історичну вікторію, здолавши на луцького стадіоні «Авангард» команду «Минай» з передмістя Ужгорода із рахунком 1:0.

= На Рівненщині згоріло близько гектара пшениці. Загоряння хлібного поля сталося поблизу села Лопавше Дубенського району.

= На Рівненщині у лісі знайшли прив’язаного і покинутого на смерть собаку. Убивцю шукають (Фото 18+). Те, що називається «вінцем еволюції»... Звідки стільки ненависті і жорстокості в людей?

Україна:

= Батьки 19-річної породіллі звинувачують медиків у її смерті: відомі результати експертизи. Молода жінка померла після екстреного кесаревого розтину.

= Речник ПЦУ назвав протести представників Московського патріархату «комсомольським антицерковним карнавалом». Представники московської церкви в України хотіли сказати, що вони не підтримують томос, який Варфоломій надав Православній церкві України.

= Українські парашутисти станцювали гопак у небі: як це було (Відео). За виступом, який відбувся на висоті 4 кілометри, стежили сотні людей.

= Зеленський зробив Софію Ротару «національною легендою». Кого ще. Президент Володимир Зеленський вручив перші державні нагороди «Національна легенда України» 7 українцям.

Світ:

= «Бо Зеленський не запросив»: Оксана Баюл відмовилася від українського громадянства. Легендарна фігуристка залишиться з паспортом США.

= Меркель підтримала продовження транзиту російського газу територією України. Канцлер наголосила, що вже існуюча співпраця України та Німеччини у галузі енергетики буде продовжена.

= Біженка з Афганістану народила в літаку США під час евакуації. Думаємо, їй неймовірно пощастило вирватися з пекла Талібану.

= Помер Ігор Вовковинський – найвища людина світу з Книги рекордів Гіннеса. 38-річний українець помер у США. Зріст рекордсмена становив 234,5 сантиметра.

Читайте також у нас: «Син підійшов до труни і сказав: «Нате, мамо, гроші…»

Telegram Channel