Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Прості лайфхаки на щодень: як позбутися неприємного запаху в холодильнику і не тільки

Варто дослухатися!

Фото Pixabay.

Прості лайфхаки на щодень: як позбутися неприємного запаху в холодильнику і не тільки

Перевірте, чи працюють ці поради

Багато хто полюбляє варити каву в турці, та з часом її стінки вкриває неприємний коричневий наліт. Щоб позбутися його, прокип’ятіть воду зі скибочкою лимона впродовж кількох хвилин.

Позбутися неприємного запаху в холодильнику допоможе вологе прибирання з оцтом.

Немає фільтра? Є паперовий рушничок! Він допоможе відфільтрувати каву чи трав’яний настій. Усе зайве залишиться на папері й не потрапить у напій.

Глиняні горщики незамінні для приготування смачних і корисних страв. А щоб надовго зберегти їх, мити найкраще мильним розчином або содою, потому ополоснути і дати висохнути відкритими, без кришок, аби вивітрилися запахи.

Нагадаємо, в місті на Волині чоловік серед ночі вирішив поремонтувати дорогу.

Позбутися неприємного запаху в холодильнику допоможе вологе прибирання з оцтом. Протріть усі стінки й полички ганчіркою чи губкою, змоченою в оцтовому розчині. Для підсилення ефекту можна додатково залишити в холодильнику склянку з оцтом на кілька годин.

Реклама Google

Знаєте, що лимон — джерело вітаміну С? А японські вчені дослідили ще одну його дивовижну властивість: люди роблять менше помилок, якщо щодня вдихають аромат цього цитруса. Його запах сприяє більшій сконцентрованості, поліпшенню розумової активності й пам’яті. 

Telegram Channel