Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Не витримую його плачу вночі, закладаю у вуха беруші…»

«Переді мною стоїть дуже велике завдання виховати його, поки я ще можу».

Фото з Instagram Віктора Павліка і Катерини Репяхової.

«Не витримую його плачу вночі, закладаю у вуха беруші…»

Багатодітний співак 55-річний Віктор Павлік розповів, як він зі свою четвертою дружиною 27- літньою Катериною Репяховою справляються з одномісячним синочком

«Коли йому виповниться 20, мені буде 75»

«Я не відразу засинаю. Не витримую вночі, закладаю у вуха беруші, хоча чую, як дитина плаче. Катя, як тільки розплющує очі, годує сина, вкладає спати… Це я бачу цілодобово», — поділився Павлік виданню «РБК–Україна».

«Мама Каті, яка живе в Києві, дуже допомагає нам. О 7–й ранку вона приходить, бере нагодованого малого і гуляє з ним 2–3 години. За цей час дружина встигає поспати. Складно, але підтримує те, що Катя така не одна. Всі мами народжують, всі виховують, і всі люди через все це пройшли», — запевнив він.

Деякі ЗМІ повідомили, що новонародженого назвали Михайлом  на честь співака Михайла Круга, якого з дитинства обожнює Катерина Репяхова.
Деякі ЗМІ повідомили, що новонародженого назвали Михайлом на честь співака Михайла Круга, якого з дитинства обожнює Катерина Репяхова.

 Зі слів артиста, ім’я Михасик для малюка вони обрали одразу, адже Катерина все своє свідоме життя мріяла, що саме так зватиметься її син.

«Це не про нас — закордонні імена. Тому що дуже багато є красивих старовинних імен, наприклад, Лука, Корній і подібні. Є багато схожих на зарубіжні, але наших… — зазначив Віктор Франкович. — Катя з дитинства мріяла, коли в неї буде хлопчик, назве його Михайлом. Переді мною стоїть дуже велике завдання виховати його, поки я ще можу, поки ще маю можливість поставити на ноги. Хоча розумію: коли йому виповниться 20, мені буде 75…».

«Він не доживе до ста, тому я маю добре виглядати, щоб вдруге вийти заміж»

«Не думаю, що покину кар’єру і займатимусь вихованням сина, — розповів 55–річний артист програмі «Ранок з Україною». — Я бачу, Катя налаштована виховувати і бути з дитиною. І їй це не має заважати робити свою справу, ну а я — поки Бог мені відзначив — буду співати».

До того, що дружина працює блогеркою, Віктор Франкович ставиться серйозно. І вірить, що колись ця справа прогодує їх обох.

Настане такий час, коли я буду на утриманні у своєї дружини. Сподіваюсь, що вона мене не вижене з дому, а буде все‑таки допомагати і водити за ручку через дорогу.

«За інтернетом майбутнє. За YouTube–каналом, за інстаграмом майбутнє. Я навіть не сумніваюсь у тому, що настане такий час, коли я буду на утриманні у своєї дружини. Сподіваюсь, що вона мене не вижене з дому, а буде все таки допомагати і водити за ручку через дорогу», — спрогнозував Павлік.

Тим часом Катерина Репяхова запевняє, що кохає свого чоловіка не за звання або кількість грошей. Але не приховує, що коли його не стане, вона знову вийде заміж.

«Він же не проживе 100 років. Щоб мені було 70. Просто виходить якраз, що коли його життя підійде до кінця, я вже теж буду 50–літньою. У мене є стимул добре виглядати», — усміхається Катерина Репяхова.

Читайте також: У Луцькій громаді ще 5 жінок отримали звання «Мати-героїня»​.

Наша довідка

Шлюб із Катериною Репяховою для Віктора Павліка — четвертий за рахунком. Від першої дружини Лідії народився старший син, музикант Олександр Павлік. Друга обраниця Світлана подарувала йому дочку Христину. А ось від третьої — Лариси — народився син Павло, який помер від онко влітку 2020–го.

Лія ЛІС.

Telegram Channel