Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Пишуть, я покидьок, мав на коліна стати перед Маліновським…»

«Усім критикам хочу сказати: «Спасибі вам велике. Ви тільки зробили мене сильнішим».

Фото із сайту sport.ua.

«Пишуть, я покидьок, мав на коліна стати перед Маліновським…»

Напередодні матчів відбору до Чемпіонату світу-2022 проти Фінляндії та Боснії і Герцеговини головний тренер збірної України Олександр Петраков, як завжди, слів не вибирав, а був максимально прямим. Пропонуємо найяскравіші його цитати

Про Руслана Маліновського

«Я думав, це буде перше питання. Вся країна не може спати, весь час тільки Маліновський. Який покидьок Петраков, він повинен був зателефонувати і попросити вибачення у нього, на коліна перед ним стати і так далі… Всю правду щодо Маліновського я вже сказав. Але правда в нашій країні нікому не потрібна… Замість того, щоб підтримати, мене два тижні обливали лайном і брудом. Ви всі цих журналістів знаєте. Хочу їм сказати: «Спасибі вам велике. Ви тільки зробили мене сильнішим».

Про головні втрати

«Дуже шкода, що вибув Віталій Миколенко. Його обстежили, травма привідного м’яза. Віталій Буяльський (у нього теж надрив м’яза) вибув на два тижні. Дениса Бойка не буде через сімейні обставини…

Фінляндію влаштує нічия, а ми свої нічиї вже зіграли, тому нам потрібна тільки перемога.

Із Зінченком я говорив, він вибачається, засмучений, що не може допомогти збірній. Приступить до роботи тільки 8–10 жовтня. Сам винен у цьому, отримав травму в матчі з «РБ Лейпциг», але у нього такий характер, що він не може просити заміну. Тепер буде лікуватися. Він хороший хлопець, дуже порядна людина».

Про збірну Фінляндії

«Дуже якісна команда, хороший тренер Канерва, я його добре знаю. Він пройшов усі етапи в збірній. Дисциплінована, зіграна, організована команда. Є зірочки — це воротар, Градецкі, Гленн Камара із «Селтіка», центральний захисник Араюрі, форварди Йоел Пох’янпало і Пуккі. Я разів 5 переглянув їхній матч із Францією, все про них знаю. Хороша команда, але ми сильніші за них.

Фінляндію влаштує нічия, а ми свої нічиї вже зіграли, тому нам потрібна тільки перемога».

 

 Петро ПАС.

Читайте також: Букмекери вважають збірну України фаворитом поєдинку зі збірною Фінляндії.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel