Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Хлопці зайшли у роздягальню так, наче ми програли…»

Сьогодні Тарасові Миколайовичу Михалику – 38 років. Бажаємо йому багато голів від підопічних у чужі ворота!!!

Фото із сайту fcvolyn.net.

«Хлопці зайшли у роздягальню так, наче ми програли…»

Так прокоментував довгоочікувану перемогу свого клубу помічник головного тренера «Волині» Тарас Михалик (на фото)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 15­й тур. «Волинь» (Луцьк) – «Кремінь» (Кременчук) – 3:2 (1:0 – Іван Цюпа, 13 хв.; 1:1 – Денис Галата, 17 хв.; 2:1 – Сіаваш Хагназарі, 24 хв.; 3:1 – Артур Рябов, 35 хв.; 3:2 – Денис Галата, 67 хв.) 

 22 жовтня 2021 року. Луцьк. Стадіон «Авангард». 1200 глядачів. Головний суддя – Степан Лапко (Львів).

Луцька «Волинь» уперше в сезоні спромоглася забити три м’ячі в одному матчі й здобула перемогу після серії із трьох безвиграшних поєдинків. До того ж матч за участю «хрестоносців» видався найрезультативнішим. Та й загалом тур був багатим на голи – глядачі побачили їх аж 28!

У турнірній таблиці Першої ліги продовжує впевнено лідирувати харківський «Металіст». На черговий домашній поєдинок «жовто­синіх» прийшло 26668 глядачів. На усі інші матчі туру, разом узяті, – майже у п’ять разів менше (5580).

А вже завтра, 29 жовтня, «Волинь» розпочне друге коло домашнім поєдинком із «Агробізнесом» – початок матчу на «Авангарді» о 17.30. Нагадаємо, що 24 липня у Волочиську ці команди в рамках першого туру зіграли внічию 2:2.

За воротами

Тарас Михалик, помічник головного тренера «Волині»:

«Хотілося б привітати команду з набраними трьома очками, для нас це було основним. Гра була більше для глядачів, для тренерів – це трішки такий валідол. Не хотіли до цього доводити, але сталося як сталося. У нас молода команда, для хлопців кожна гра – як новий урок, вони вчаться, набираються досвіду.

Може, це й добре – хай вчаться!

Я їм сказав у роздягальні, і Альберт Георгійович їм говорив: щоб грати на досвіді, треба той досвід мати. Замість того, щоб заспокоїти гру та забити четвертий гол, зробити більше замін, аби дати пограти іншим хлопцям, ми пропустили другий гол. Кінцівка нам дещо зіпсувала настрій, але найголовніше для нас було здобути ці три очки. Хлопці зайшли у роздягальню так, наче ми програли, – засмучені, злі. Може, це й добре – хай вчаться!».

Результати 15-­го туру в Першій лізі: «Волинь» – «Кремінь» – 3:2; «Прикарпаття» – «Альянс» – 3:1; «Полісся» – «Кривбас» – 1:2; СК «Краматорськ» – «Нива» – 2:0; ФК «Ужгород» – «Олімпік» – 1:3; «Металіст» – «Поділля» – 3:0; «ВПК­Агро» – «Гірник­Спорт» – 1:2; «Оболонь» – «Агробізнес» – 3:1.

В гонці бомбардирів лідирує Матеус Вієйра Кампос Пейшоту («Металіст») – 11 голів (3 – з пенальті).

Тим часом в УПЛ неабияк «запалив» ще один «жовто­синій» харківський клуб – «Металіст 1925», який з рахунком 4:0 розтрощив «Інгулець». Наставника харків’ян Валерія Кривенцова визнали кращим тренером туру, а автора одного із голів – 21­річного атакувального півзахисника Дмитра Криськіва – гравцем туру.

Результати 12-­го туру в УПЛ: «Десна» – ФК «Олександрія» – 1:1;«Металіст 1925» – «Інгулець» – 4:0; «Верес» – ФК «Маріуполь» – 2:0; «Ворскла» – «Шахтар» – 0:2; «Чорноморець» – ФК «Львів» – 1:1; «Рух» – «Минай» – 2:2; «Динамо» – СК «Дніпро­1» – 2:0; «Зоря» – «Колос» – 1:0.

В гонці бомбардирів попереду Віктор Циганков («Динамо») – 9 голів (4 – з пенальті).

Читайте також: Волейбол, баскетбол, футбол: У Києві з'явилась нова сучасна спортивна локація (Адреса, відео).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel