Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Глядачі розкритикували продовження «Ну, постривай!»: «Де наш Вовк, де наш Заєць?»

А що скажете ви?

Фото із сайту youtube.com.

Глядачі розкритикували продовження «Ну, постривай!»: «Де наш Вовк, де наш Заєць?»

Поганих відгуків під рекламним відеороликом мультфільму в інтернеті у 10 разів більше, ніж позитивних

Глядачам не сподобалась комп’ютерна графіка й оновлені персонажі (порівняйте на фото). У соцмережах обурюються, тому що творці взяли за основу західні шаблони та зіпсували улюблений мульт­фільм. «Де наш Вовк, де наш Заєць? Що за потворні обличчя? Хто це намалював? Невже не можна було залишити як було?» — пишуть у відгуках.

Оскільки російське законодавство заборонило показ куріння і розпиття алкоголю, то властивою Вовкові поганою звичкою вирішили зробити залежність від комп’ютерних ігор.

У новій версії мультфільму, зробленого у форматі 3–D, Вовк, якого озвучив Гарік Харламов, — геймер. Оскільки російське законодавство заборонило показ куріння і розпиття алкоголю, то властивою Вовкові поганою звичкою вирішили зробити залежність від комп’ютерних ігор. Загалом, зазначають автори, вони намагалися знайти типажі, які будуть близькі та зрозумілі сучасним дітям.

Читайте також: Погоня в Рівному: працівники зоопарку ніяк не можуть наздогнати самотнього лебедя.

До речі, крім уже знайомих персонажів, глядачі побачать і нових — косулю Улю, борсука Тіма, їжачка Шу. Про роботу над перезапуском мультика стало відомо ще два роки тому. Планується, що буде 52 серії. На екрани «Ну постривай! Канікули» вийде у грудні.

Telegram Channel