Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
УПЛ дає хропака, а «Шахтар» Марлосу — копняка?

Проводи Марлоса... відбулися без Марлоса...

Волинь-нова

УПЛ дає хропака, а «Шахтар» Марлосу — копняка?

Тим часом в одеський «Чорноморець» повертається Роман Григорчук

Українська Прем’єр–ліга залягла в зимову сплячку. На чисте перше місце перед самісінькою перервою зумів вийти «Шахтар», який скористався нічиєю у матчі «Динамо» — «Зоря».

На чисте перше місце перед самісінькою перервою зумів вийти «Шахтар», який скористався нічиєю у матчі «Динамо» — «Зоря».

Тим часом «гірники» заочно розпрощалися з одним зі своїх багаторічних лідерів, українцем бразильського походження Ромеро Монфімом Марлосом. Заочно — бо на влаштовану клубом прощальну церемонію… Марлос не прийшов. Подейкують, через образу: буцімто 33–річному футболістові не запропонували продовження контракту. У клубі, щоправда, запевняють, що дуже хотіли, аби гравець залишився…

За воротами

Ромеро Монфім Марлос, ексгравець «Шахтаря» та збірної України, після кількаденної перерви таки прокоментував дражливу ситуацію:

«Словами не передати те, що я зараз відчуваю. Я ніколи не забуду все, що відчув за ці 10 років в Україні, особливо за останні вісім сезонів у футболці такого великого клубу. Саме тут я провів найкращі моменти свого життя. Я буду безмежно вдячний за те, що «Шахтар» зробив для мене та моєї родини».

«У клубі я залишаю добрих друзів. Я назавжди збережу у своєму серці любов фанатів та повагу, яку всі співробітники відчували до мене усі ці роки. Тут я відзначав завоювання титулів, вигравав індивідуальні нагороди, отримував виклики до збірної України та насамперед виріс як професіонал і як людина. Можу сказати: спасибі за все, «Шахтар»».

Проте чи не найгучніша новина стосується команди із низів турнірної таблиці. До одеського «Чорноморця» повертається Роман Григорчук, який із неабияким успіхом тренував «чорно–синіх» у 2010–2014 роках!

Результати 18–го туру в УПЛ: ФК «Маріуполь» — СК «Дніпро1» — 0:3; «Інгулець» — «Десна» — 2:1; ФК «Олександрія» — «Шахтар» — 1:2; «Верес» — «Рух» — 1:1; ФК «Львів» — «Ворскла» — 1:1; «Чорноморець» — «Металіст 1925» — 2:1; «Динамо» — «Зоря» — 1:1; «Колос» — ФК «Минай» — 2:1.

4-8-10-11-13-20.indd

 В гонці бомбардирів попереду Артем Довбик (СК «Дніпро-1») — 14 голів (3 — з пенальті) та Віктор Циганков («Динамо») — 11 (5). 

 

Єврокубкова весна настане, але не для нас…

Нинішній сезон став найпровальнішим для українських клубів за останні 20 років

«Шахтар», «Динамо», «Зоря», «Колос» та «Ворскла» разом набрали 21 очко, що (після ділення на п’ять клубів) додає Україні лише 4,200 бала у таблицю коефіцієнтів УЄФА.

«Шахтар», «Динамо», «Зоря», «Колос» та «Ворскла» разом набрали 21 очко, що (після ділення на п’ять клубів) додає Україні лише 4,200 бала у таблицю коефіцієнтів УЄФА.

Менша кількість балів — 3,625 — в України була за підсумками сезону 2001–2002…

Єврокубкова весна настане навіть в Азербайджані, Молдові, Ізраїлі, Норвегії — українські ж клуби завершують боротьбу за континентальні трофеї вже взимку.

Ліга чемпіонів. Група D. 6–й тур. «Шахтар» (Донецьк, Україна) – «Шериф» (Тирасполь, Молдова) – 1:1

4-8-10-11-13-20.indd

 Ліга чемпіонів. Група E. 6–й тур. «Бенфіка» (Лісабон, Португалія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 2:0

4-8-10-11-13-20.indd

 Ліга конференцій. Група С. 6–й тур. «Зоря» (Луганськ, Україна) – «Буде–Глімт» (Буде, Норвегія) – 1:1

4-8-10-11-13-20.indd

Читайте також: Ломаченка відсторонили від боксу на невизначений термін.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel