Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Перед смертю знімали на відео нетверезу їзду...

Фото ілюстративне.

Фото: Укрінформ.

Перед смертю знімали на відео нетверезу їзду...

Слідчі завершили досудове розслідування за фактом летальної ДТП, що сталася 28 жовтня близько першої години ночі в селі Ветли на Любешівщині, в якій загинула 17-літня місцева мешканка Каріна Кирилюк

За словами старости Ветлівського старостинського округу Любові Павлік, дівчина в цьому році закінчила школу. Хлопець-ветлівець, який був за кермом, планував одружитися з нею.

За інформацією сектору комунікації поліції Волині, досудовим слідством встановлено, що 26-річний водій автомобіля Mazda, керуючи транспортним засобом у стані сп’яніння, про що свідчать висновки експертизи (2,6 проміле, що в 13 разів вище допустимої норми), виїхав за межі проїжджої частини, зіткнувся з електроопорою й огорожею та перекинувся. Він був також травмований. Під час руху транспортного засобу молоді люди (в автівці знаходилося ще двоє пасажирів, які не постраждали) знімали нетверезу їзду на телефон та публікували відео в соцмережах.

26-річний водій автомобіля Mazda, керуючи транспортним засобом у стані сп’яніння, виїхав за межі проїжджої частини, зіткнувся з електроопорою й огорожею та перекинувся.

Слідчі обласного управління поліції Волині повідомили водієві про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Згодом суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою, що свідчить про тяжкість вчиненого злочину. Однак батько вніс за нього заставу у 90 тисяч гривень. Нині досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. За скоєне підозрюваному загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Читайте також: У Рівному п'яний водій на джипі влетів у магазин (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel