Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Гроші з рівненської колонії йшли до «злодіїв у законі» з Росії

В угруповання входили як в’язні, так і жителі Рівненщини, Волині, Київщини та Донеччини.

Фото: Четверта влада.

Гроші з рівненської колонії йшли до «злодіїв у законі» з Росії

Виправний заклад у Городищі, що поблизу обласного центру, має найсуворіший рівень безпеки. Там відбувають покарання й засуджені до довічного ув’язнення

Цими днями співробітники Служби безпеки України провели в городищенській тюрмі обшуки. За даними правоохоронців, у закладі збували наркотики.

Створив злочинну організацію кримінальний авторитет, ув’язнений за убивство. 

Створив злочинну організацію кримінальний авторитет, ув’язнений за убивство. Його вважали «смотрящим» за цією спецустановою. Він запровадив та жорстко контролював наповнення «общака». Туди потрапляли гроші від збуту наркотиків, азартних ігор тощо. Частину він відправляв «злодіям у законі» в Російську Федерацію.

В угруповання входили як в’язні, так і жителі Рівненщини, Волині, Київщини та Донеччини. Спільники поза межами тюрми фасували й маскували наркотики серед харчів та відправляли у колонію поштою. Крім того, вдавалось і перекидати пакунки через захисні спорудження спецзакладу. Слідству відомо про 13 епізодів протиправної діяльності групи. Крім колонії, обшуки також провели вдома у фігурантів справи. Вилучили гроші, наркотики, «чорнову» бухгалтерію, засоби зв’язку. Підозру оголосили вісьмом людям.

Мирослава СЛИВА

Читайте також:На Рівненщині шахраї телефонують під виглядом податкової


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel