Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Водій маршрутки «Луцьк–Благодатне»: «Через вас, атовців, ми навіть  на солярку не заробляємо»

Нині готують скарги на водія, які направлять у департамент інфраструктури Волинської ОДА.

Фото Новини live.

Водій маршрутки «Луцьк–Благодатне»: «Через вас, атовців, ми навіть на солярку не заробляємо»

Водій із Володимира відмовився перевозити учасника АТО. Щоб розібратися в ситуації, військовий Сергій Петровський написав у фейсбуці звернення на ім’я міського голови Ігоря Пальонки та депутата обласної ради Ярослава Матвійчука

За словами бійця, водій міжміського маршруту «Луцьк–Благодатне» відмовив йому у праві на безплатний проїзд з Луцька до Володимира. У відповідь на представлене чоловіком посвідчення керманич почав вимагати у нього гроші.

Спочатку, не хотів конфліктувати і просто вийшов, але поки стояв, зрозумів, що з несправедливістю треба боротися.

— Зайшов, показав документи, а він мені каже, що як не заплачу 50 гривень, не поїду. Спочатку, не хотів конфліктувати і просто вийшов, але поки стояв, зрозумів, що з несправедливістю треба боротися. Тоді між нами почалася дискусія. Один із водіїв кричав, що скоро не буде чим їздити, бо через нас, атовців, вони навіть на солярку не заробляють, — йдеться у дописі.

Також військовий зазначив, що в автобус він таки сів, але тільки після того, як маршрутника попередили, що якщо не поїде, то викличуть поліцію. У своїй публікації атовець наголосив, що його хвилюють не гроші, а те, що керманич і перевізник діяли незаконно.

Читайте також: Більшість українців залишаться без пенсій у 60 років​.

Нині готують скарги на водія, які направлять у департамент інфраструктури Волинської ОДА.

Олена КУЧМА.

Реклама Google

Telegram Channel