Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Астрологи пророкують кровопивці путіну  скору смерть

Україна вже готова до кончини пуйла. Цей пам’ятник стоїть у Павлограді Дніпропетровської області.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Астрологи пророкують кровопивці путіну скору смерть

Це має відбутися вже в 2022 році

«Все закінчиться також раптово, як і почалося»

Астрологиня Олена Астропсихолог розповіла агентству УНІАН, що до кінця 2022 року володимира путіна чекає крах. Главу рф не тільки можуть повалити з поста президента, а й закінчиться його життя.

Крім того, на росію через війну в Україні і санкції Заходу чекає велика фінансова криза. «Постраждають усі. Але до кінця 2022 року влада у ворожій країні зміниться», — сказала експерт.

 Астрологиня також розповіла, що російські війська почнуть відступати вже 22–23 квітня 2022 року, коли Україна увійде в знак Тельця.

«Все закінчиться також раптово, як і почалося. Україна отримає багато допомоги від усього світу. Знак України — це Телець, а перебуваємо під покровительством Венери. Ворог буде розбитий і відступатиме саме 22–23 квітня, коли Україна увійде в знак Тельця», — наголосила астролог.

Російські війська почнуть відступати вже 22–23 квітня 2022 року, коли Україна увійде в знак Тельця.

Вона додала, що нам вдасться повернути окуповані території — Крим, Донецьку і Луганську області. Але це буде складний період, бо без великої кількості втрат не обійтися. «Донецьк, Луганськ і Крим повернуться в Україну. Це буде досягнуто високою ціною, великими втратами і переговорами», — додала вона.

Україна вже готова до кончини пуйла. Цей пам’ятник стоїть у Павлограді Дніпропетровської області. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.
Україна вже готова до кончини пуйла. Цей пам’ятник стоїть у Павлограді Дніпропетровської області. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 «Помре прямо в кабінеті»

Тим часом учасник шоу «Битва екстрасенсів» маг Олександр Кантоністів заявив, що середина квітня стане переломним періодом у війні. У цей час можливе виведення російських військ із території України. «З початку червня для президента рф розпочинається найкритичніший період в його житті — це будуть спроби отруєння і фізичної розправи над диктатором. У путіна, швидше за все, загостриться манія переслідування, психічні розлади позначаться на його рішеннях стосовно керівництва рф. Репресії, які він зараз розпочав серед свого оточення, можуть посилитися — свої люди йому будуть здаватися зрадниками. Це призведе до необдуманих вчинків, які надалі йому тільки нашкодять», – сказав маг у коментарі програми «Факти ICTV».

Він додав, що путін може померти прямо у себе в кабінеті. «Пік життя путіна спостерігається до серпня–вересня 2022 року. У цей період дуже висока ймовірність його смерті. Швидше за все, вона настане в його кабінеті», — вважає маг.

Лія ЛІС.

Читайте також у нас: «Горохівський фермер зомлів, коли почув про смерть сина-воїна, який… ще почавить москалів! (Відео)​».

Реклама Google

Telegram Channel