Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Ховався в мами:  на Ковельщині затримали ексначальника Харківського СБУ 

«Вони хочуть посадити мене за те, що не дав здати Харків».

Фото із сайту youtube.com.

Ховався в мами:  на Ковельщині затримали ексначальника Харківського СБУ 

Романа Дудін (на фото), який до кінця травня очолював управління Служби безпеки України у Харківській області, підозрюють у державній зраді та залишенні місця служби

Кілька днів тому його затримали у селі Підгородне Любомльської територіальної громади й пред’явили серйозні обвинувачення у діях, які нашкодили обороноздатності і державній безпеці України. 

Як повідомляє один із місцевих телеканалів, останні кілька місяців чоловік переховувався у будинку матері. Однак сама Лариса Дудіна заявила, що син приїхав на Волинь просто погостювати.

– ДБР стверджує, що в березні він був на Ковельщині. Насправді ж – воював та захищав Харків. Мій син патріот від голови до п’ят. Наскільки я знаю, в розшук його не подавали, – каже жінка.

Також Лариса Дудіна наголошує, що дерев’яний будинок, сонячна станція, ставок і сауна не пов’язані з роботою сина.

– 10 років тому у нас була квартира, човен і гаражі. Все продали і побудували дім, у якому зараз мешкаємо, на ділянці моєї мами. Якби ми жили в місті, то не виділялися б, – розповіла пані Лариса.  

Сам же Роман Дудін, попри затримання, останні кілька днів активно веде блог у фейсбуці: пише про кадрові призначення в Службі безпеки України й публікує фото з кримінальними авторитетами, а своє затримання називає інформаційною атакою на замовлення Офісу Президента.

– Вони хочуть посадити мене за те, що не дав здати Харків. Я зупинив виведення 92-ї бригади з міста за кілька днів до нападу, підготував його захист, коли нас бомбили з літака. У той час люди, призначені Єрмаком, ховалися по закутках. Тільки росіяни почали відходити, Татаров приїхав в область, далі – моє звільнення. І вже затримання, – зазначає Роман Дудін. 

Олена КУЧМА

Читайте також: ««Найлегше — ​коли били струмом»».

Реклама Google

Telegram Channel