Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Волонтери та бігуни зібрали 2 мільйони гривень на бронежилети для ЗСУ

Україна переможе!

Фото «Пробіг до 100 тисяч бронежилетів».

Волонтери та бігуни зібрали 2 мільйони гривень на бронежилети для ЗСУ

Проєкт тривав впродовж двох тижнів, до нього приєднались майже 2 тисяч учасників з 35 країн світу

Завдяки онлайн-події «Пробіг до 100 тисяч бронежилетів» вдалося зібрати понад 2 мільйони гривень на бронежилети для українських захисників й захисниць.

Кошти будуть спрямовані на виготовлення бронежилетів, які Львівський Оборонний Кластер (ЛОК) передасть захисникам України, передає УП.

Кожен внесок дуже важливий, адже усі зібрані кошти перетворяться на реальний фізичний захист для наших військових на передовій.

«Географія учасників Пробігу засвідчила неймовірну підтримку України та наших захисників з різних куточків світу. Разом ми наблизили оперативну мету ЛОК – 100 тисяч бронежилетів Силам Оборони України. Спілкуючись з захисниками, ми неодноразово чули наскільки важлива їм підтримка суспільства. Тож усі, хто взяв участь у Пробігу, зробили свій внесок у перемогу України», – розповідає голова правління ЛОК Максим Плєхов.

У пробігу взяли участь як професійні бігуни, так і аматори з 35 країн світу.

До пробігу також долучилися знакові українські спортсмени: Ярослава Магучіх, Жан Беленюк, Ольга Саладуха, Вікторія Шкурко, Анжеліка Терлюга, Станіслав Горуна й багато інших.

«Я вдячна кожному, хто долучився: учасникам, організаторам, усім, хто бігав разом з нами чи поширював інформацію про Пробіг.

Кожен внесок дуже важливий, адже усі зібрані кошти перетворяться на реальний фізичний захист для наших військових на передовій», – каже багаторазова чемпіонка України з легкої атлетики Орися Дем’янюк.

З початку війни та повномасштабного вторгнення в лавах Збройних Сил України перебувають не лише професійні військові, а й професійні спортсмени, як Дмитро Демʼянюк – професійний легкоатлет, багаторазовий чемпіон України.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel