Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Україну заполонили НЛО

Науковці із Головної астрономічної обсерваторії НАН України оприлюднили ряд фото з неопізнаними літаючими об’єктами.

Фото із сайту mao.kiev.ua.

Україну заполонили НЛО

Вчені з Головної астрономічної обсерваторії Національної академії наук України опублікували звіт про неопізнані літаючі об’єкти над Києвом і областю

Використовуючи спеціально відкалібровані камери на двох метеостанціях у Києві й у селі Винарівка за 120 км від столиці, астрономи спостерігали десятки рухомих об’єктів. За словами вчених, їх «не можна визначити як природні явища». «Ми бачимо їх усюди. Спостерігаємо значну кількість об’єктів, природа яких незрозуміла», – зазначили науковці у спеціальному звіті.

Імовірно, деякі НЛО, описані у звіті, можуть бути пов’язані з іноземними військовими технологіями.

Астрономи розділили спостереження НЛО на дві категорії – «космічні» й «фантомні» об’єкти. Космічні – це світлові об’єкти, яскравіші за небо, їм дають імена птахів – «стриж», «сокіл», «орел». «Фантомні» – темні, «повністю чорні» об’єкти завширшки 3–12 м. Вони можуть рухатися зі швидкістю до 53 тис. км/год. Для порівняння, міжконтинентальна балістична ракета здатна розвивати швидкість до 24 тис. км/год.

Імовірно, деякі НЛО, описані у звіті, можуть бути пов’язані з іноземними військовими технологіями. Згідно зі звітом директора Управління національної розвідки США за 2021 рік, деякі НЛО можуть бути технологіями, розробленими Китаєм або Росією.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel