Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
У санаторії на Волині влаштували творчі заходи на підтримку ЗСУ (Фото)

Волиняни навіть на відпочинку займаються волонтерством.

Фото volyn.com.ua.

У санаторії на Волині влаштували творчі заходи на підтримку ЗСУ (Фото)

Концертну програму назвали «Разом до перемоги»

Ініціаторкою чергового творчого вечора була завідувачка відділу культури санаторію Ольга Гайова.

Люди, які приїжджають із різних регіонів України у санаторій «Лісова пісня» лікуватися чи оздоровлюватися, не перестають жити війною. На концертах мають нагоду відволіктися та познайомитися з талановитими мешканцями Полісся.

Не так давно завдяки місцевим артистам було зібрано 100 тисяч гривень на придбання автомобіля для жителя села Мельники Анатолія Жабича, який боронить Україну від російських загарбників. У мирний час пан Анатолій співав у народному аматорському ансамблі народної пісні «Лісова пісня». Збір коштів для співучого земляка ініціювала голова сільського комітету с. Мельники,  член громадської організації «Пісочні береги»  Руслана Сидурак. 

Шахтарі з Червонограда Володимир Миколайович Гаєвський, Василь Євгенович Покиньброда, Ярослав Ярославович Жеребецький  заспівали знані всіма мотиви «Ой, під львівським замком старий дуб стоїть» і «Яворину».

Цими днями акція продовжилася. У програмі виступів були ліричні, патріотичні, народні пісні. Після виконання юним мешканцем села Мельники Ярославом Дударчуком композиції «Ой, у морі Чорному горить Москва» усі аплодувати виконавцеві стоячи.

Шахтарі з Червонограда Володимир Миколайович Гаєвський, Василь Євгенович Покиньброда, Ярослав Ярославович Жеребецький  заспівали знані всіма мотиви «Ой, під львівським замком старий дуб стоїть» і «Яворину». До слова, були серед глядачів і меценатів знані на Горохівщині ексголова Вільхівської сільської ради Роман Ковалюк і ексголова Мар’янівської селищної ради Віктор Судник.

Разом злагоджено виконали «А ми тую червону калину підіймемо, а ми нашу славну Україну, гей-гей, ровеселимо» і «Волинь моя, краса моя».

Задля перемоги цього разу зібрали 9338 гривень. У неділю, 25 вересня, до благодійництва санаторіївців і місцевих жителів закличуть учасники народного аматорського ансамблю «Барви осені» Горохівського НД «Просвіта» (керівник Надія Пасічнюк). Початок дійства о 16.00 годині.

 
 
 

Леся ВЛАШИНЕЦЬ. 

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel