Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Планета має шанс вижити, якщо її береться рятувати «Благотворче суспільство»

Нам усім потрібно діяти зараз, щоб завтра не стало пізно.

Волинь-нова

Планета має шанс вижити, якщо її береться рятувати «Благотворче суспільство»

Процеси, які відбуваються зсередини Землі, наближають людство до загибелі. Про них у минулому номері газети «Волинь» розповідалося в публікації «Наша планета доживає останні роки?». Викладені в статті факти є тезами спеціальної Доповіді, яку цьогоріч 15 жовтня оприлюднила міжнародна організація «Ротарі Інтернешнл» – товариство бізнесменів та людей різних професій усього світу, які об’єдналися для гуманітарного служіння, для зміцнення доброї волі і миру на Землі. На жаль, ще далеко не всі усвідомлюють серйозність кліматичної катастрофи, яку наближає до нас кожен день. Якщо нічого не робитимемо до 2028 року, то в 2036-му не буде ні Землі, ні нас

 Нам усім потрібно діяти зараз, щоб завтра не стало пізно.
Нам усім потрібно діяти зараз, щоб завтра не стало пізно.

 Масштаби катастрофи уявити важко, але необхідно

Повторюся, що війна в Україні, яку путін погрожує перевести в стадію ядерної, може прискорити судний день землян. Люди ж несерйозно ставляться до досліджень, якими науковці передбачають його: відмахуються, мовляв, що буде – те буде, або навіть усміхаються, наче йдеться не про них.

Еліта, яка має владу у всіх країнах світу, зосередившись на війнах, грошах, політиканстві й засекречуванні висновків учених, веде за собою в прірву всіх простих смертних. Бо тим часом ядро Землі, кажучи не науковими – простими словами, стає схожим на чайник, який уже закипає настільки, що умовна «кришка» на ньому починає деренчати. На такій непевній поверхні, яку з кожним роком все частіше збурюють землетруси, повені й пожежі, ми наближаємося в космосі до зони підвищеного випромінювання, досі не вивченого потоку космічної енергії.
Проти цих фактів немає доказів, як і протистоянь. Вчені, які могли б винайти їх, працюють у закритих лабораторіях над новою зброєю.

Споживацький формат зайшов у глухий кут

«Земля – наш спільний дім, і негаразди цього дому – спільні. Сьогодні у світі все настільки взаємопов'язано, що жодна держава не здатна подолати наявні глобальні проблеми самотужки. Щоб знайти шляхи вирішення, потрібно об'єднати весь потенціал людства заради однієї-єдиної мети, заради самого життя», – такою бачить свою місію «Благотворче суспільство» — проєкт всього людства, який дає можливість врятувати цивілізацію і в найкоротші терміни мирним шляхом вивести її на новий щабель еволюційного розвитку.
Мільйонам людей цей проєкт уже знайомий, водночас багато хто ще не чув про нього. Ті, хто хоче вижити й жити щасливо, вже розуміють, що на рівні геополітики зміна правлячих еліт потрібна, як повітря, і що нинішній споживацький формат пагубний для кожного з нас. Наведу простий факт, який свідчить, наскільки воно шкодить нам.

Щоб знайти шляхи вирішення, потрібно об'єднати весь потенціал людства заради однієї-єдиної мети, заради самого життя.

Чи знаєте ви, що у 1980–1990-х роках учені винайшли зубну пасту, яка повністю знищує карієс. Як думаєте, яка доля цього унікуму? Здогадатися неважко, якщо його немає не прилавках: патенти на винахід куплені і заморожені. В іншому випадку на вулицях міст і сіл дуже швидко вишикувалися б тисячі безробітних дантистів і їх бездохідних сімей. Те ж можна розповісти про сотні заводів, про їжу, яку можна брати не з магазинів, а з мікрохвильових печей, про електроенергію без проводів…

Але ми самі переклали відповідальність за те, що відбувається, на політиків і на різні міжнародні організації. Ми наївно досі вважаємо, що вони все за нас зроблять. Нам давно пора зрозуміти і прийняти той факт, що ми всі несемо відповідальність за те, що відбувається. Нам усім потрібно діяти зараз, щоб завтра не стало пізно, тому новий благотворчий формат суспільства є життєво важливим.

«Про благотворче життя говорили ще Ісус Христос і Мухамед»

Так кажуть дослідники, які пропонують щасливе життя в цьому проєкті світового масштабу. Його вже називають народним, до нього ставляться дипломатично і поступово дають йому дорогу, але як тільки він стане масовим, неодмінно зіткнеться із супротивом тих, хто зараз керує світом.

Та що поганого в тому, що в благотворчому суспільстві всі матимуть владу, доступ до нових технологій, можливість відкрито висловлювати власну думку? Кожній людині надаватиметься безумовний базовий дохід у розмірі 10 000 доларів США на місяць на даний момент, робота 4 години на добу 4 дні на тиждень, безкоштовна якісна медицина, гарантована виплата при народженні та подальша підтримка дитини до 18 років, безкоштовне навчання у будь-якому куточку світу, єдина система безпеки, оплачувана відпустка два місяці на рік; безкоштовні подорожі по всьому світу, безпаливні генератори (БПГ), просторе безкоштовне житло – мінімум 60 кв.м на людину за правом народження…

Щоб дізнатися про цю спільноту більше, пропоную звернутися до сайту https://creativesociety.com/uk. Аби зберегти планету та жити в мирі й щасті, потрібно зовсім небагато: приєднатися до спільноти; розповісти про неї друзям і проголосувати за неї, коли для цього настане час. Пам’ятаймо: щоб врятувати світ, а в ньому – нашу Україну, маємо лише 5 років! 

Володимир ЛИНЧУК

Читайте також: «Штучний інтелект створив картини із тваринами, які можуть зникнути через війну (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel