Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
У Бресті зростає напруга між місцевими та армією росії

Фото ілюстративне / Укрінформ.

У Бресті зростає напруга між місцевими та армією росії

Через путінських солдатів, якими переповнені місцеві лікарні, білоруси не можуть отримати медичних послуг, повідомив Генштаб ЗСУ

У Брестській області республіки білорусь, особливо в тих районах, де дислокуються підрозділи збройних сил рф, суттєво зростає непорозуміння між місцевими жителями та військовими кремля. Одна з причин — максимальна зайнятість місцевих медзакладів лікуванням рашистів, які через незадовільні умови утримання в наметових містечках масово хворіють. Відтак білоруські медики змушені відмовляти у послугах своїм громадянам, які теж потребують лікування.

Одна з причин напруги — максимальна зайнятість місцевих медзакладів лікуванням рашистів, які через незадовільні умови утримання в наметових містечках масово хворіють.

Якби ви, «сябри», були справді добрими сусідами, то «напруга» у вас мала б зростати не через хвору московитську солдатню, а через те, що з вашої землі ця орда лізе в Україну і запускає смертоносні ракети по наших селах та містах.

Роман БЕЗСМЕРТНИЙ, колишній посол України 
в білорусі, про те, чи вступлять у війну білоруські війська:

Білорус лукашенко є сателітом, і його війська керуються з генштабу рф. У якому напрямку використають білоруські сили? Єдиний варіант — це північний наступ на Україну. Рано чи пізно це реалізують. До нього вдавалися ще 24 лютого. Диверсійно–розвідувальні групи, що увійшли на територію України, були здебільшого сформовані з білоруських громадян.

Кирило САЗОНОВ, блогер, боєць ЗСУ, вважає, 
що наступ з боку білорусі на Україну може розпочатися приблизно 15 грудня:

Із 15 листопада до 5 грудня до білорусі мають перекинути до 90 тисяч бійців. Таємно, в об’їзд міст, як завгодно… Усього розраховують зібрати, як і планували, близько 150 тисяч особового складу… До 5 грудня заведуть основну масу, постійно їх тримати під дахами та годувати — ​те ще навантаження на інфраструктуру. Доукомплектування, формування та поточні питання — ​максимум 10 днів. Це теж із їхньої програми. Тож з 15 грудня можуть поперти до нас. Наші аналітики припускають, що трохи згодом. З огляду на любов сусідів псувати свята — ​на католицьке Різдво чи Новий рік. Подивимося.

Василь РОГУЦЬКИЙ

Читайте також: Ситуація на кордоні з білоруссю станом на ранок 17 листопада.

Реклама Google

Telegram Channel