Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Якщо трон диявола існує, то він знаходиться у москві»

А буде – ось так!

Фотожаба із сайту durdom.in.ua.

«Якщо трон диявола існує, то він знаходиться у москві»

Найяскравіші за тиждень думки і цитати

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ, Президент України, про цю зиму:

 

 «Вистояти цієї зими — це відстояти все… Щоб пройти цю зиму, ми маємо ще більше допомагати одне одному, ніж будь–коли, ще більше дбати одне про одного. Не можна допускати жодних внутрішніх конфліктів і чвар, які можуть послабити нас усіх. Навіть якщо хтось думає, що це якось посилить його особисто, треба ще більше взаємодії, ніж будь–коли… Сприймайте кожен день зими не як випробування, а як час, що наближає Україну до Перемоги».

Валерій ЗАЛУЖНИЙ, Головнокомандувач Збройних сил України, про Протиповітряні сили України:

 

 «За 9 місяців широкомасштабної війни радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено і супроводжено понад 240 тисяч повітряних цілей противника. Близько 80% знищується нашими вогневими засобами. Це сотні тисяч врятованих життів, інфраструктура, що збереглася. І це показник високої майстерності наших воїнів… Вічна пам’ять тим, хто наблизив нас до Перемоги, але, на жаль, не розділить її з нами».

Олексій РЕЗНІКОВ, міністр оборони України, про наших ворогів:

 

 «За останні дев’ять місяців росія здійснила понад 16 000 ракетних ударів по Україні. 97% російських цілей — цивільні. Ми воюємо проти терористичної держави. Україна переможе і притягне військових злочинців до відповідальності».

Олексій ДАНІЛОВ, секретар Ради національної безпеки й оборони України, про те, як ефективно розв’язати проблему блекаутів:

 

 «Найкраще і найбільш ефективне вирішення енергетичної проблеми для України — ракети дальністю 800 і більше кілометрів, що дозволить значно зекономити на генераторах».

Найкраще і найбільш ефективне вирішення енергетичної проблеми для України — ракети дальністю 800 і більше кілометрів, що дозволить значно зекономити на генераторах.

Юрій ГУДИМЕНКО, політик, воїн ЗСУ, про майбутнє:

 

 «Чи полізуть росіяни з білорусі? Можливо, полізуть і тоді отримають п..зди. А можливо, не полізуть і теж отримають п..зди, але в іншому місці. Що з цим робити? Донатити на ЗСУ».

Валерій ПЕКАР, громадський діяч, викладач, про умови, за яких росія перестане бути небезпечною:

null©Ukrinform

 «Імперія мусить припинити існування. московія має бути позбавлена всіх колоній, які вона загарбала за 500 років. Всі народи імперії мають бути вільними. Зменшена московія із 40–мільйонним населенням і без ядерної зброї все одно захоче воювати, але вже не зможе завдати своїм сусідам великої шкоди».

Петро ОХОТІН, політичний оглядач, про росію:

 

 «Якщо трон диявола існує, то він знаходиться у москві».

Пітер ДІКІНСОН, американський журналіст, вважає дії російських військ в Україні геноцидом:

 

 «Незважаючи на поширення інформації про військові злочини, що скоюються в Україні, багато хто в міжнародній спільноті надалі не хоче відкрито говорити про геноцидальні цілі російського вторгнення. Натомість тривають дебати про небезпеку приниження путіна та потребу врегулювання шляхом переговорів. Насправді будь–які розмови про компроміс із кремлем абсурдні та непристойні. Прихильники умиротворення мають визнати, що між геноцидом зі сторони росіян та виживанням української нації не може бути золотої середини».

Андрій ІЛЛЄНКО, колишній народний депутат, лейтенант, який у складі батальйону «Свобода» захищає Бахмут, про прихильників «руского міра» в цьому місті:

 

 «Безумовно, є і категорія, яку ми називаємо «ждунами», тобто ті, хто чекає на «рускій мір». Але вони у меншості, їх не так багато, як розповідає російська пропаганда. І цих людей одразу добре видно. Одна з характерних ознак: вони ніколи не вітаються з українськими військовими, зустрівши їх на вулиці. Відвертаються і демонстративно дивляться в інший бік. Якщо людина так робить, можете бути впевнені, що це «ждун».

Віктор АНДРУСІВ, блогер, про найсильнішу армію світу:

 

 «Ви думаєте, що найсильніша армія світу — це американці? Ні. Китайці? Теж ні. Найсильніша армія світу — поляки. Якщо ви раптом не знали, то, за даними російських ЗМІ, поляки воюють проти росіян із самого першого дня війни. Та що там ЗМІ, на аудіоперехопленнях постійно чути, як російські солдати кажуть дуже впевнено, що мають справу з поляками…

Звісно, ніяких поляків немає, і я не чув, щоб навіть серед добровольчих батальйонів вони були. Але якщо пропаганду російських ЗМІ можна зрозуміти, то як можуть солдати на полі бою не бачити, що немає ніяких поляків? Відповідь виявилась дуже простою. Окупанти не знають ні української, ні польської мов, і коли чують українську, то думають, що це поляки. Особливо, коли слухають розмови закарпатців або галичан». 

Читайте також на volyn.com.ua: «Розбомблений волинський пікап на тлі «отполированных пуговиц» (Суб’єктивні замітки)».

Реклама Google

Telegram Channel