Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Командири на війні діляться на 4 категорії

Вистоїмо!

Фото censor.net.

Командири на війні діляться на 4 категорії

Категорія номер 1 завжди схильна до самостійних рішень та критично ставиться як до ворога, так і до намагання вищого керівництва втрутитись у їхню сферу відповідальності

Командири на війні діляться на чотири категорії:

1. Ті, хто хоче вбивати.

2. Ті, хто хоче служити, робити кар’єру та вбивати.

3. Ті, хто хоче служити, робити кар’єру та вижити у підвалі.

4. Ті, хто хоче вижити у підвалі і знайти місце подалі від війни.

Категорія номер 2 створює в армії дієздатний кістяк, ефективність якого залежить від планування та якості управління вищого керівництва.

  • Категорія номер 4 шкідлива, але вона намагається відмітитись на фронті та залишити зону бойових дій сама.
  • Категорія номер 3 дуже небезпечна для своїх, бо ці люди безвідповідальні щодо підлеглих, але дуже зручні і приносять виключно гарні новини для вищого керівництва, через що завжди брешуть та спотворюють обстановку.
  • Категорія номер 2 створює в армії дієздатний кістяк, ефективність якого залежить від планування та якості управління вищого керівництва.
  • Категорія номер 1 завжди схильна до самостійних рішень та критично ставиться як до ворога, так і до намагання вищого керівництва втрутитись у їхню сферу відповідальності, через що нерідко має конфлікти та проблеми з кар’єрою. 
  • Але саме категорія №1 завжди вирізняється азартом та шукає противника сама, вона ефективна у будь-якій обстановці, саме вона створює перевагу на полі бою.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel