Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Залужний «благословив» скандальний еротичний календар  «5 каналу»

Головнокомандувач ЗСУ вміє оцінити красу.

Фото із сайту life.pravda.com.ua.

Залужний «благословив» скандальний еротичний календар «5 каналу»

Головнокомандувач ЗСУ розписався на аркушах видання із ню-фотографіями журналісток

«І не тільки в красі наша сила», – написав Залужний на календарях. Про це повідомила шеф-редакторка «5 каналу» Ірина Герасимова, а також операторка Ганна Кудрявцева та воєнкор Євгенія Китаїва, які мали зустріч із Валерієм Залужним. «Головнокомандувач благословив на другий мільйон», – написала Ірина Герасимова.

Нагадаємо, до Дня ЗСУ «5 канал» оголосив про випуск благодійного календаря з фотографіями оголених журналісток, які позують з елементами військового спорядження. Кошти з продажу пообіцяли спрямувати на рації для військових – за перший тиждень зібрали понад мільйон гривень.

Залужний поставив у цій історії красиву крапку.

Водночас ініціатива чомусь обурила багатьох медійників та правозахисників, а також жінок-військових. Зокрема, у спільній заяві вони засудили такий спосіб збору грошей на потреби армії і назвали акцію сповненою дискримінаційних і сексистських наративів.

Залужний поставив у цій історії красиву крапку. Молодець Головнокомандувач! І журналістки теж. У них вийшов дуже естетичний, майстерно виконаний ню-календар. А головне – наші воїни отримають додаткові рації. Жаль лише, що патріотичний «5 канал» можна дивитись лише в інтернет-мережі, бо влада чомусь вирішила, що в телевізорі мають бути тільки відцензуровані «Єдині новини».

 

Головнокомандувач ЗСУ вміє оцінити красу.
Головнокомандувач ЗСУ вміє оцінити красу.

 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel