Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Прибрала за мурчиками – і… залишила багатоповерхівку без води

«Тільки не списуйте на нас своєї провини».

Фото із сайту walldeco.ua.

Прибрала за мурчиками – і… залишила багатоповерхівку без води

У Кам’янці-Подільському через жінку, яка викинула в унітаз використаний наповнювач для котячого туалету, без водопостачання залишився цілий будинок

Працівникам водоканалу довелось відключити воду, оскільки труби водовідведення були повністю забиті і ремонт потребував часу. «З каналізації наші працівники діставали вже всяке. Втім, цього разу виявились безсилими – жодні їхні маніпуляції не дали результатів. Туалетний наповнювач для тваринок повністю паралізував водопостачання і водовідведення у всьому будинку. Тому, щоб запобігти затопленню помешкань каналізаційними відходами, довелося перекрити воду на будинок», – повідомила пресслужба комунального підприємства «Міськтепловоденергія».

У підприємстві повідомили, що однією з найбільш неочікуваних речей, які коли-небудь знаходили у каналізації, були джинси.

Люди, які і так страждають від вимкнення електрики через російські обстріли, змушені були цілу добу обходитися без води. Комунальники закликають кожного бути відповідальним. Заклики – це добре, але штрафи, напевне, були б дієвішими.

До речі, нещодавно «Хмельни­цькводоканал» опублікував список речей, які в жодному разі не можна викидати в каналізацію. Йдеться про ватні палички, ватні диски, підгузки, вологі серветки та засоби жіночої гігієни. Також у підприємстві повідомили, що однією з найбільш неочікуваних речей, які коли-небудь знаходили у каналізації, були джинси.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel