Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Напав на колядників  і забрав 16 000 гривень

22-річний лобуряка «прославився» тепер на все життя.

Фотоколаж із сайту suspilne.media.

Напав на колядників і забрав 16 000 гривень

Гроші збирали  для місцевої церкви 

Молодик пограбував групу колядників у Тячівському районі, що на Закарпатті. Правоохоронці отримали виклик уночі 7 січня, розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

«З’ясувалося, що до колядників, які поверталися після вітання односельчан із Різдвяними святами, підійшов невідомий, він раптово вдарив одного з чоловіків та відібрав у нього понад 16 тисяч гривень, після чого втік», – йдеться у повідомленні.

Викрадені гроші збирали для місцевої церкви. У чоловіка, якого вдарив затриманий, гематома лівого ока.

Співробітники поліції розпочали пошуки та оперативно затримали причетного до пограбування. Ним виявився 22-річний місцевий житель. 

«Відповідно до статті 208 КПК України фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі», – розповіли у пресслужбі. 

Речниця ГУНП Закарпатської області Ганна Дан повідомила «Суспільному», що повернути вдалося тільки 3,5 тисячі гривень. Викрадені гроші збирали для місцевої церкви. У чоловіка, якого вдарив затриманий, гематома лівого ока.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel