Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Поки росіяни брехали про загибель Залужного, він з'явився на весіллі

«Тепер біля витоків нашої сім'ї стоїть легендарна людина, яка є прикладом особисто для мене і, я впевнений, для всіх інших».

Фото із фейсбук-сторінки Максима АЛЄКСЄЄВА.

Поки росіяни брехали про загибель Залужного, він з'явився на весіллі

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний несподівано побував на весіллі воїна Максима Алєксєєва, який втратив ногу на фронті, та Катерини Поліщук. Новину поширили у той час, коли в російському інформаційному просторі активно розганялась дезінформація про загибель українського генерала

Фото з церемонії, на якій побував Залужний, опублікував у соціальних мережах особисто наречений. Він зазначив, що мріяв, аби в такий особливий момент його життя був присутній хтось особливий. «І це вдалося: Валерій Федорович погодився. Тепер біля витоків нашої сім'ї стоїть легендарна людина, яка є прикладом особисто для мене і, я впевнений, для всіх інших. А тепер і для нашої сім'ї. Тому дуже вдячні вам, Валерію Залужний, за те, що погодились і зробили цей момент по-справжньому неймовірним», – написав Максим Алєксєєв.

Дуже вдячні вам, Валерію Залужний, за те, що погодились і зробили цей момент 
по-справжньому неймовірним.

Водночас іще напередодні російські пропагандисти почали поширювати фейки щодо ліквідації Залужного. Інформацію про нібито смерть Головнокомандувача та інших представників командної верхівки спростувала заступниця міністра оборони Ганна Маляр. «Протягом тижня три повідомлення. Всі живі», – запевнила вона. Представниця відомства пояснила, що зазвичай подібні повідомлення мають на меті декілька цілей: психологічний вплив на саму людину; деморалізація української армії; короткотривалий хайп на темі для підняття духу власного війська.

Причиною для російської дезінформації стала відмова Залужного брати участь у конференції Військового комітету НАТО 10 травня через складну ситуацію на фронті.

Василь КІТ.

Читайте також: «Командир «Ангелів»: «Під тілами загиблих росіяни залишають гранати, щоб потім, коли забираєш бійця, пролунав вибух...».

Telegram Channel