Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Розстріляли авто сім’ї  з 4-річним сином і спалили

A за 500 метрів від спаленої «мазди» виявили тіла її господарів...

Фото із сайту obozrevatel.com.

Розстріляли авто сім’ї  з 4-річним сином і спалили

Поліції вдалось оперативно затримати підозрюваних у страшному злочині на Чернігівщині. З’ясувалося, що вбивство подружньої пари  та дитини спланував їхній знайомий

Родина Череванів із Києва збиралася придбати новий автомобіль у свого знайомого, 22-річного Миколи. 30-літній Богдан разом із 28-річною дружиною Вікторією та маленьким сином Богданом вирушили по машину у місто Мена, що на Чернігівщині. При собі вони мали багато готівки, аби розрахуватися за новий транспортний засіб.

Проте 14 травня зв’язок із сім’єю обірвався. Кума подружжя Марія Закалюжна з Києва звернулася до правоохоронців і повідомила про зникнення. Марія розповіла, що Богдан займався купівлею та продажем машин, часто їх ще й ремонтував. Був зареєстрований на багатьох платформах, де й шукав підходящі варіанти. Так вийшло і цього разу.

 

 До Мени Чернігівської області родина запланувала поїздку, аби попередньо оглянути, а можливо, й купити машину. Із собою Богдан узяв дружину – думав, якщо придбає авто, то вона буде другим водієм. Також у салоні був їхній синочок, планували на зворотному шляху заїхати до батьків Віки. Вранці у неділю вони виїхали. Востаннє вийшли на зв’язок о 14:33, списались із сестрою Вікторії. Потім телефони мовчали.

При собі вони мали багато готівки, аби розрахуватися за новий транспортний засіб.

Поліція відразу почала пошуки сім’ї. Поблизу села Садове, що у Корюківському районі Чернігівщини, знайшли спалену «мазду» киян, а за 500 метрів – виявили тіла. Як з’ясували правоохоронці, злочин спланував 22-річний Микола, до якого їхало подружжя. Він разом зі спільниками (чоловіком і жінкою) розстріляв автомобіль киян, а потім – спалив його. Тіла вони заховали у ямі поблизу.

На пошуки причетних до цього звірства залучили максимальну кількість особового складу поліції. Також було створено спеціалізовану робочу групу, яка встановлюватиме всі деталі злочину. За силової підтримки підрозділу

КОРД правоохоронці 16 травня затримали нелюдів. Нині поліція під процесуальним керівництвом прокуратури розслідує кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Кума загиблих Марія Закалюжна стверджує, що раніше не чула та не знала про підозрюваних. «Оскільки у Богдана було багато знайомих через його роботу, то знати всіх я не могла. Це точно не якісь близькі друзі, – додає вона.

– Ми хочемо, щоб таких випадків більше не ставалось і українці були обачнішими. А для душогубів, які забрали життя молодих людей і янголятка, вимагатимемо довічного позбавлення волі. Справу цю просто так не залишимо».

Ліна ВОГОНЬ.

Читайте також: «Сьогодні рівняни назавжди прощатимуться з трьома Героями, які захищали Україну від окупантів».

Реклама Google

Telegram Channel