Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Офіс Президента за бюджетні кошти наймає «екстрасенсів»  та «відьом»

Бачили це? Знайте: їхня ціль – вводити в оману суспільство.

Фотоскріни із сайтів weukraine.tv, 1plus1.tv, fakty.ua .

Офіс Президента за бюджетні кошти наймає «екстрасенсів» та «відьом»

Гадалки-ворожки на службі Банкової. Ні, це не заголовок «жовтих» новин. Насправді це технологія, ефективна для маніпуляцій людьми

Останнім часом на телеканалах «1+1» (Коломойський), «Ми – Україна» (Єрмак) та інших близьких до Банкової медіа спостерігається вал «прогнозів» від осіб, яких титрують екстрасенсами, ворожками й відьмами.

Все почалося ще з виборів-2019, коли лояльні до штабу Зеленського ЗМІ розміщували розповіді екстрасенсів про економічне процвітання при новому главі держави. Сталося навпаки, але ілюстрація до статті вийшла справді пророчою – Кирило Тимошенко (звільнений фігурант декількох скандалів, ексзаступник керівника Офісу Президента. – Ред.) економічно процвітав разом з іншими паразитами на «Великому будівництві».

Тепер екстрасенси не менше коментують Зеленського, але також і війну. Є багато прикладів. Якийсь віщун розповідає, що начальник ГУР Кирило Буданов «ніколи не помиляється», хоча його прогноз про деокупацію Криму виявився передчасним. На сайті «ТСН» каналу «1+1» з’явився цілий розділ шарлатанства під назвою «Астрологія». Там розповідають, коли закінчиться війна, щоправда, прогнози кожного разу дивним чином коливаються залежно від настроїв Офісу Президента.

У СРСР на населення впливали Кашпіровський і Чумак. Зараз беруть будь-кого, хто володіє мінімальними акторськими здібностями й має екстравагантний образ.

На каналі «Ми – Україна», який безпосередньо контролює ОП, з’являється «відьма», яка перед кадровими чистками, «прогнозує», що «підуть» з Верховної Ради близького до Зеленського чоловіка. Враховуючи війну Єрмака (керівник ОП. – Ред.) проти близького Президенту Арістова («слуга»-нардеп, якого застукали на Мальдівах. – Ред.), говорити про збіг не варто, все явно сплановано.

Підсадні «екстрасенси», які обгортають потрібні владі слова у технологічну обгортку з пасами руками, картами Таро та іншими атрибутами шахрайства, є давньою технологією маніпуляцій. У СРСР на населення впливали

Кашпіровський і Чумак. Зараз беруть будь-кого, хто володіє мінімальними акторськими здібностями й має екстравагантний образ.

Найголовніше, що все це за ваші гроші! І «плюсівський» «ТСН», і придворний «Ми – Україна» беруть участь у розподілі бюджетних двох мільярдів, виділених на телемарафон. Тому шарлатанство і маніпулювання народом оплачує сам народ. 

Володимир АР’ЄВ, народний депутат від «Європейської Солідарності».

Реклама Google

Telegram Channel