Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Тибетська медицина не лікує симптоми, а усуває причину захворювання

На фото стиглі плоди кущів трихозанту.

З особистого архіву Руслана Духова.

Тибетська медицина не лікує симптоми, а усуває причину захворювання

Я не перестаю дивуватися тибетській медицині

Моє захоплення рослинами з роками тільки зростає, набуває більших масштабів. Я постійно розширюю площі, на яких моя родина вирощує різні культури – не тільки овочеві чи екзотичні рослини. Ось уже 5 років я вивчаю лікарські трави. Збираю їх у лісі та у степах. Дуже рідкісні, ті, що у нашій місцевості не ростуть, вирощую у себе на огороді. Останніми роками дуже захопився тибетською медициною. Деякі трави, які використовують у тибетській медицині, мені вдалося посадити у себе в садочку, але більшість цілющих трав мені привозить друг, який живе і працює у тибетському монастирі Сера.

З 13 літ я почав важко працювати: батьки були на роботі, а на мені було велике господарство. Корови, свині, птиця потребували багато часу та уваги.  Усі діти мого віку відпочивали на річці, а я любив землю і увесь вільний час працював на городі. Наслідками важкої праці на землі не забарилися: у 20-річному віці у мене вже були дві міжхребцеві грижі та з такими болями, що по пів місяця не міг ходити. А декілька років тому в мене виявили пухлину. Я звернувся в лікарню і відповідально підійшов до хвороби. Але лікування не давало результату. Коли у мене ледь не опустилися руки, мій товариш привіз мені тибетські трави. Він дав мені пакунок, розповів, як вживати, і запевнив, що, приймаючи їх, я повністю позбудуся хвороби. Я тоді задумався і згадав, що споконвіку рослинами лікували всі недуги. За допомогою трав люди зміцнювали здоров’я, підтримували нормальну роботу організму й відновлювалися після важких хвороб.

Маючи хороший досвід у лікуванні різних хвороб травами, я хотів би підказати читачам, як легко і без дорогих лікарських препаратів зміцнити своє здоров’я.

Процес лікування тибетськими травами не стрімкий, вживати цю їхню суміш потрібно довго – від 1 до 3 місяців, а при важких хворобах від 3 до 6 місяців. Приймаючи такі ліки, я вже за 2 тижні відчув покращення. Через 4 місяці забув, що в мене були серйозні проблеми зі здоров’ям. Але товариш порадив продовжити курс до пів року. Минуло 2 роки з того часу, коли я був на межі життя і поборов важку хворобу, про яку зараз і згадувати не хочу. Після одужання я жодного разу не хворів, навіть простудою. Однак цьогоріч у березні, коли я займався посівом теплиці, у мене почав боліти великий палець на нозі. Спочатку я не надав цьому уваги і подумав, що просто натрудив ногу. Адже посів теплиці проходить навколішки. Але наступного дня біль посилився, палець сильно опух і почервонів. Оскільки я добре обізнаний у медицині, я зрозумів, що це подагра. Кого спіткала ця хвороба, той знає, що вилікувати її практично неможливо. Тож я без роздуму знову почав приймати суміш тибетських трав і тепер забув, який біль доводилося терпіти.

Я не перестаю дивуватися тибетській медицині. Сьогодні впевнено можу сказати, що вона найсильніша і найефективніша у світі. Тибетська медицина не бореться із симптомами, а лікує причину захворювання. У тибетській медицині використовують від 5 до 60 трав і їхніх компонентів у поєднанні з кількома мінералами. За допомогою різних зборів трав можна повністю позбутися бронхіальної астми, онкологічних хвороб, аденоми, цукрового діабету, гіпертонії, каменів у нирках і жовчному, неврозів і гінекологічних хвороб. Особисто я допоміг багатьом людям, підказавши, якими травами можна вилікуватися від цирозу печінки, раку легенів, ішемічної хвороби серця, різних інфекційних захворювань тощо.   

Вивчаючи тибетську медицину, я дізнався, що на моєму городі вже давно росте багато рослин, які використовують у медицині Тибету. Отріколі, цезальпинія, оман, анакардіум східний, хірсутус, трихозант, момордика та інші рослини, які я використовував для отримання плодів та насіння, можуть допомогти в боротьбі з багатьма хворобами. У моєї мами був інсульт, я їй підібрав збір трав, вона його пропила – й успішно відновилася, зараз може повноцінно працювати. Сусідка багато років страждала від цукрового діабету. Я їй теж підібрав трави, якими вона лікувалася, і тепер радіє результату. І таких випадків багато, я намагаюся допомогти всім, хто просить про допомогу.

Зараз, маючи хороший досвід у лікуванні різних хвороб травами, я хотів би підказати читачам, як легко і без дорогих лікарських препаратів зміцнити своє здоров’я і забути про обридлі хвороби. Телефонуйте і я з радістю підкажу і відповім на ваші запитання. Адже поруч із нами ростуть трави або рослини, які обов’язково вам допоможуть.

Телефон 098 335 37 87.
Руслан Духов,
вул. Тюркіна, буд. 41
с. Мишурин Ріг 
Кам'янського р-ну
Дніпропетровської області. 

Читайте також: «Потужний спалах на Сонці одночасно вдарив по Землі, Місяцю та Марсу».

Реклама Google

Telegram Channel