Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Ніна Матвієнко про дочку і зятя:  «Узяла б ту ганчірку – і так по мордяці дала»

«Тьоща, дай, дай на... квартиру!».

Фото із сайту tv.ua.

Ніна Матвієнко про дочку і зятя:  «Узяла б ту ганчірку – і так по мордяці дала»

Народна артистка України Ніна Матвієнко в інтерв’ю, яке вийшло на YouTube-каналі українського блогера Слави Дьоміна, розповіла, через що у неї виникають сварки з донькою, співачкою Антоніною Матвієнко, та її чоловіком, артистом Арсеном Мірзояном

Як відомо, Арсен і Тоня живуть разом із Ніною Митрофанівною у її будинку, адже кошти вклали в київську недобудову, а тут – війна. Все зупинилося... 

За словами Ніни Матвієнко, вона завжди прямо говорить у вічі дочці й зятю про те, що її не влаштовує. «І ніколи не шкодую про сказане. Прийшла – мені не сподобалося, я й кажу. Це вони більше зляться, я – ні», – розповіла співачка.

Вона наголосила, що мріє, аби дочка із сім’єю скоріше переїхала від неї у своє помешкання, адже такі конфлікти відбуваються щодня. «Хтось кидає ганчірку в раковину, мочалку. Кажу: «Чого кидаєте?! Воно ж там гниє ніч, уранці його в руки брати – я ж теж гидую. Я б узяла цю ганчірку – і так би вже по мордяці дала. Це набридає. Ти, наче раб, ходиш, підмітаєш після них, підлогу миєш, а це не цінується. А хочеться, щоб вони розуміли».

Це набридає. Ти, наче раб, ходиш, підмітаєш після них, підлогу миєш, а це не цінується. 

При цьому Ніна Митрофанівна зауважила, що найакуратнішою в їхній сім’ї є онука – семирічна Ніна Матвієнко. «Це артисти. Я розумію. Шкода їх стає, але все одно я бурчу», – сказала народна співачка України.

Крім того, виданню «Гордон» Ніна Матвієнко зізналася, що спочатку не вірила у щирість почуттів Арсена до її Тоні. «Я боялася, що це неправда. Що це не любов. Не з її боку. Я переживала, щоб нас не використали – прізвище й інше. Я кажу, як є. Може, і почує [Арсен], але мені всі тикали, говорили. Це навіть не від мене йшло, мене налаштовували, попереджали. І родичі, і друзі», – розповіла вона.

Тим часом Арсен Мірзоян в одному з нещодавніх інтерв’ю також сказав, що жити під одним дахом із Ніною Матвієнко складно через те, що їх із дружиною теща досі сприймає як дітей. Хоча вони давно вже самі батьки не по одному разу.

Окрім того, Арсену, який дуже любить кулінарити, важко ділити кухню з тещею, для якої це приміщення, де їжу споживають. Хоча, зрештою, і пані Ніна, і Арсен вважають, що ці побутові дрібниці не мають серйозного впливу на родинні стосунки. 

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися у 2011-му під час участі у шоу «Голос країни» на «1+1». На той момент Мірзоян був одружений, жив і працював у Запоріжжі. Зав’язався роман... І 2017 року Тоня Матвієнко офіційно вийшла заміж за Арсена Мірзояна. Хоча їхня донька Ніна народилася у 2016-му. Від попередніх стосунків у Мірзояна є двоє синів, а у Матвієнко-молодшої – доросла дочка.

Галина ГРИШИНА.

Реклама Google

Telegram Channel