Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Чому 83-літня бабуся пішла від свого 37-річного чоловіка

«Я кохала все у Мохаммедові. Але це стало тяжкою роботою».

Фотоколаж із сайту obozrevatel.com.

Чому 83-літня бабуся пішла від свого 37-річного чоловіка

«Замість того, щоб кохатись, ми сперечались»

У цій історії фінал був відомий наперед, але...

Британка Айріс Джонс та єгиптянин Мохаммед Ібрагім, які наробили шуму в інтернеті своїм одруженням, розірвали стосунки після двох років шлюбу.

Описуючи, чим закінчився їхній казковий роман, Айріс сказала: «Ніколи не думала, що закохаюся в когось на 46 років молодшого, але я це зробила. Я кохала все у Мохаммедові. Але це стало важкою роботою. Раніше в нас було чудове сексуальне життя, але потім замість того, щоб кохатися, ми весь час сперечалися про все. Я більше не можу цього робити. Я не закоханий підліток. Мені 83 роки».

Ніколи не думала, що закохаюся у когось на 46 років молодшого, але я це зробила.

Айріс сказала, що їй просто потрібне спокійне життя, яке вона знайшла зі своїм котом – містером Тіббсом. «Я купила його лише через декілька днів після того, як Мохаммед з’їхав, і він ідеальний компаньйон. Він ніколи не скаржиться, дуже тихий і красивий – я його обожнюю. І він дуже щасливий тут, не створює безладу. Я зовсім не сумую за Мохаммедом. Найбільше мене дратувало, коли він пішов, що він забрав мої креветки у клярі, які я запланувала на вечерю того дня».

Читайте також: «Сапер, який втратив зір, одружився».

Зазначимо, що Айріс Джонс прославилася тим, що закрутила роман зі своїм єгипетським коханцем Мохаммедом у 2019-му, через рік пара одружилася. Пенсіонерка була відома тим, що докладно обговорювала їхнє сексуальне життя. До речі, їхній шлюб означав, що єгиптянин отримав візу для перебування у Великій Британії.

Telegram Channel