Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Як зведені брат і сестра стали чоловіком та дружиною

Самулі каже, що відчуває у своїй дружині Матильді «рідну душу».

Фото – скрін із шоу Love Don’t Judge.

Як зведені брат і сестра стали чоловіком та дружиною

Мешканці Фінляндії Матильда та Самулі на місцевому шоу Love Don’t Judge розповіли свою історію кохання

Уперше вони зустрілися, коли їхні батьки одружилися. Матильда зізналася, що спочатку Самулі її дратував. «Він мені не дуже подобався», – пригадала вона. Однак потім стався, як вони це назвали, «нещасний випадок» – молоді люди провели ніч разом. Після цього вони «переосмислили свої стосунки» і, зрештою, стали подружжям.

Мама пари – Тінджа – розповіла про свою реакцію, коли дізналась про почуття доньки: «Я не була сильно здивована, але, звичайно, дуже тішилася». «Якось дивно думати, що батько Самулі – мій вітчим і свекор, але я думаю, що так веселіше», – додає, сміючись, Матильда.

Водночас багато хто засуджує зведених брата і сестру, які стали подружжям. Недоброзичливці про це відверто висловлюються у соціальних мережах. «Якби ми були братом і сестрою по крові, це безперечно було б табу, але наша ситуація інша», – пояснює Матильда. А її чоловік Самулі додає, що відчуває у своїй дружині «рідну душу» і не переймається думками інших людей з цього приводу.

А що ще треба для кохання?

Читайте також: Син одного короля, як це часто трапляється в казках, закохався у прекрасну, але дуже бідну дочку пекаря й одружився з нею. Історія для душі.

Реклама Google

Telegram Channel