Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Агенти Мальвіна і К° продовжують отруювати мізки українців

А скільки у нас у владі ще таких буратін є...

Фотоколаж із сайту rbc.ua.

Агенти Мальвіна і К° продовжують отруювати мізки українців

За вказівкою Банкової чи інших кураторів, як потім з’ясується? 

«Українські сенсації» агента Буратіно (нардеп Олександр Дубінський. – Ред.) запустили чимало брудних фейків й про мене та мою родину. Його пропагандисти лазили під парканом котеджного містечка, де живе моя сім'я, вони дискредитували мою роботу на посаді прессекретаря Президента. 

Завданням російської агентури завжди було знецінення проукраїнського політичного табору і особистісна дискредитація політиків, які працювали з проєвропейськими президентами Ющенком і

Порошенком. Робили це цілеспрямовано і брудно. 

Все це виходило на мільйонну аудиторію каналу «1+1». Цей канал багато років системно проводить антиукраїнські спецоперації, починаючи з 2003 року. 

Це там крутили ролик про три сорти українців, про Катерину Ющенко «ваша дружина американка», сюжети про Порошенка, який вбив брата, Геращенко, яка «мала роман», Гонтарєву, в якої «горіла хата», Барну-«корупціонера» і багато іншого. В 2018–2020 роках кожен випуск «української сенсації» був присвячений нашій команді. Ніхто ніколи ні за що не попросив вибачення. 

Ну й коли в суді розглядається справа російського агента, то свої наративи він просував не лише у своїх соцмережах, а й на каналі з мільйонною аудиторією. Й жоден редактор, керівник, головред, творчий колектив не виступили проти, що дуже показово! Їх не хочуть послухати в суді? 

Нагадаю, акціонерами «плюсів» залишаються Коломойський і родина Медведчуків. У «плюсів» усе добре. Вони отримують сотні мільйонів гривень із державного бюджету. Агенти Мальвіна і К° продовжують брехати, маніпулювати і отруювати мізки українців. За вказівкою Банкової чи інших кураторів, як потім з'ясується? Ось же в чому питання.

P.S. 13 листопада Печерський районний суд Києва ухвалив рішення щодо запобіжного заходу для народного депутата від «Слуги народу» Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді. Дубінський перебуватиме під вартою 60 діб, тобто до 12 січня. 

Ірина ГЕРАЩЕНКО, народний депутат України, фракція «Європейська Солідарність».

Читайте також: «Мамо, пофарбуйте волосся!». Колонка головного редактора «Волині».

Реклама Google

Telegram Channel