Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Володимир Зеленський видав велику таємницю російських спецслужб

А інтернет-мережа відреагувала на інфо про Майдан-3 ось такими мемами...

Фото із сайту republic.com.ua.

Володимир Зеленський видав велику таємницю російських спецслужб

Вони начебто готують операцію з кодовою назвою «Майдан-3»

Завдання операції – розколоти українське суспільство, створивши «хаос», щоб усунути Зеленського з посади.

Про це Президент України сказав іноземним журналістам у четвер, 16 листопада. Він додав, що інформацію про російську спецоперацію має українська розвідка, вона «також надійшла від наших партнерів». Для росіян Майдан – «це переворот, тому операція зрозуміла».

Що ж, зрозуміле не лише те, що росіяни мріють про переворот в Україні. Ясним є і те, що серед тих, хто допомагає кремлю, є українська влада.

Майдан не виникає на порожньому місці, його не може підготувати й спровокувати жодна спецслужба: російська, американська, українська чи будь-яка інша. 

Українці виходили на Майдан тоді, коли влада не залишала їм вибору. Через намагання забрати в нас свободу і демократію. Майдани відбувалися через засилля корупції, відмову від інтеграції з

Європою й намагання загнати нас у російське стійло.

Сьогодні українці точно не хочуть виходити на Майдан, бо в нас війна і ворог усередині країни. Ми маємо робити все для Перемоги й для миру на нашій землі.

Ми об’єдналися довкола захисту незалежності та Збройних сил України.

Зеленський і його оточення хотіли зруйнувати нашу єдність пропозицією провести президентські вибори навесні наступного року. Хоча 80% українців виступають проти таких виборів.

Для потреб кампанії оточення Зеленського готувало удар по військових і, зокрема, по генералу Валерію Залужному. 

Отже, якщо росіяни готували операцію «Майдан-3», то напевно з урахуванням передвиборчої гарячки в Україні й безвідповідальних дій оточення Зеленського.

Але виборів не буде, бо в офісах на вулиці Банковій зрозуміли, що їм не перемогти на виборах під час війни.

Висновок простий: кожен має робити все для України, а не займатися втіхою власних амбіцій.

А влада має припинити лякати українців і наших партнерів перспективою нового Майдану. Просто працюйте відповідально й об’єднуйте суспільство не цензурованими телемарафонами олігархів за бюджетні кошти.

PS. А взагалі три Майдани уже відбулися. Перший називався Студентською революцією на граніті (1990 р.), другим була Помаранчева революція (2004), третім – Революція гідності (2013 – 2014). – Ред.).

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ, журналіст, народний депутат України від партії «Європейська Солідарність».

Пряма мова

Ірина ГЕРАЩЕНКО, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність», про заяву Володимира Зеленського, що росія має план дестабілізації України під кодовою назвою «Майдан-3», щоб «змістити Президента»:

 

 «росія здатна організовувати тільки антимайдан. Погроми, окупація – це її почерк.

Майдан – це привілей вільних. Майдани не збираються під страхом чи за гроші. Це знає кожен, хто відчув унікальне братство десятків тисяч українців восени 2004-го і в 2013–2014.

Майдан завжди за Україну. Не за прізвища. Й зараз не час Майданів, коли ворог знищує країну. Не варто напередодні річниць наших Революцій принижувати Майдан будь-якими паралелями з росією. Зараз Україні дійсно дуже потрібна єдність».

Читайте також: «Мамо, пофарбуйте волосся!». Колонка головного редактора «Волині».

Реклама Google

Telegram Channel