Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Хотіла викинути лотерейний білет, але виграла 100 тисяч

Оце так і усміхнулася Фортуна!

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Хотіла викинути лотерейний білет, але виграла 100 тисяч

Жінка з Кривого Рогу гроші поділить між дітьми, батьками та ЗСУ

Вдруге за останній місяць мешканці Кривого Рогу виграють у «Лото-Забава» великі грошові призи. Наприкінці грудня пенсіонер Сергій Олександрович виграв 100 000 гривень, а 14 січня власницею аналогічного виграшу стала жінка на ім’я Таміла, повідомили організатори лотереї.

Пані Таміла розповіла, що могла втратити виграш, адже хотіла викинути лотерейний білет, який, як виявилось, приніс чималенький виграш.

«Лотерейні білети я перевіряю вручну – виписую всі номери кульок, що випали з лототрона, а потім викреслюю їх у своїх лотерейних білетах. Цього разу я, як завжди, повикреслювала числа у своїх білетах і зрозуміла, що ні мільйон, ні 190 000 гривень я не виграла. Звісно, трохи засмутилася, і вже хотіла викинути білети, аж як згадала, що купувала комплект білетів відповідно до правил новорічної акції», – розповідає переможниця.

Вона порівняла номери своїх лотерейних білетів із тими, що виграли в акції, і виявилося, що в одному з білетів її чекав 
сюрприз у 100 000 гривень. «Від хвилювання в мене тряслись руки. Потім я ще три чи чотири рази перевіряла, аби пересвідчитися, що я не помилилась. Уявляєте, я могла викинути цей білет і ніколи не дізнатися про виграш!» – ділиться емоціями щаслива пані Таміла.

Щодо планів на виграні гроші: половину виграної суми переможниця планує подарувати дітям, частину віддасть батькам, а решту – перерахує на потреби ЗСУ.

Марта САЛО.

Читайте також: На фронті не вистачає дронів, зате на Волині їх активно використовують контрабандисти.

Реклама Google

Telegram Channel