Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Провідник не пускав у вагон жінок, бо «першим має зайти чоловік-пасажир»

Важко таке навіть й уявити...

Фото – Укрзалізниця.

Провідник не пускав у вагон жінок, бо «першим має зайти чоловік-пасажир»

Цей кумедний факт зафіксовано на львівському вокзалі

Інцидент трапився 5 березня при посадці пасажирів у поїзд «Львів – Запоріжжя».

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила письменниця та військовослужбовиця Ірина Бобик.

За словами жінки, при посадці пасажирів у поїзд '«Львів – Запоріжжя» провідник Петро Ковбасюк відмовлявся розпочинати посадку пасажирок у вагон, аргументуючи, що першим має зайти чоловік-пасажир. Оскільки чоловіка не було, то гурт пасажирок чекав на пероні. '«На мої спроби вирішити ситуацію мирно (я нагадала пану провіднику, що 21 століття надворі, і що жінки теж люди) пан провідник не реагував. Лише мої аргументи, що я діюча військовослужбовиця, подіяли, і він зрештою пропустив нас у вагон'», – розповіла Ірина Бобик.

 

 У коментарях під дописом деякі жінки поділилися схожими історіями.

 

 Водночас в Укрзалізниці попросили вибачення у військовослужбовиці й наголосили, що дотримуються принципу рівноправності пасажирів.

 

'«Ми постійно працюємо над підвищенням кваліфікації наших провідників, щоб забезпечити нашим пасажирам приємну та комфортну подорож. Ми обов'язково привернемо їхню увагу до поточної ситуації та проведемо процес перевиховання, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому. Ми не забобонні і серйозно ставимося до даного випадку і зобов'язуємося ретельно розглянути цю ситуацію та вжити необхідних заходів», – зазначили у компанії.

Читайте також: Провів 10 тисяч операцій на фронті: одеського хірурга посмертно нагородили орденом.

Реклама Google

Telegram Channel