Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Що сказав Лунін про матч із  «Баварією», в якому його «Реал» програвав ще за 2 хвилини до кінця (Відео)

Андрій Лунін – у фіналі Ліги чемпіонів!

Фото із сайту uefa.com.

Що сказав Лунін про матч із «Баварією», в якому його «Реал» програвав ще за 2 хвилини до кінця (Відео)

Але мадридці зробили приголомшливий камбек і вийшли до фіналу Ліги чемпіонів. У поєдинку за трофей «галактикос» зустрінуться з дортмундською «Боруссією»

8 травня відбувся матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Реал» Мадрид та «Баварія». Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь королівського клубу [перший поєдинок – 2:2].

Український голкіпер «вершкових» Андрій Лунін вийшов на поле з перших хвилин та відіграв усю зустріч, пропустивши 1 гол.

Після завершення зустрічі українець опублікував пост у своєму Instagram, у якому коротко прокоментував вихід команди у фінал головного єврокубкового клубного турніру:

«Яка чарівна ніч на Бернабеу 😍 Дякую, мадридисти 👏💪 Ідемо за 15-м [трофеєм ЛЧ – ред.] 🤍», – написав Андрій.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrii_Lunin (@lunin_andrey)

Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Матч-відповідь. «Реал» (Іспанія) – «Баварія» (Німеччина) – 2:1 (0:1 – Девіс, 68 хв.; 1:1 – Хоселу, 88; 2:1 – Хоселу, 90+1). Перший матч – 2:2.

Відеоогляд гри – тут.

Після матчу статистичний портал Whoscored оцінив виступ українського воротаря в 7.0 балів – сьома найвища оцінка у цьому поєдинку серед обох команд.

Головним героєм поєдинку став вінгер господарів Вінісіус Жуніор, який відзначився гольовою передачею та отримав від Whoscored найбільший бал 8.1

Читайте також: «Футбол несправедливий»: парижани ледь не зламали каркас воріт німців, але так і не забили.

Реклама Google

Telegram Channel