У спеку одна-дві кульки домашнього морозива здатні швидко повернути вас до життя.
Домашнє полуничне морозиво
Немає більш бажаних ласощів влітку, ніж пара смачних кульок льодів. Такий десерт можна легко приготувати вдома з мінімуму інгредієнтів
Тим паче, перевага домашнього морозива за власним рецептом очевидна − ти власноруч кладеш у свій десерт продукти і можеш бути впевненою в його якості і натуральності.
Інгредієнти:
- вершки 33% – 500 мл;
- згущене молоко (біле) – 100 г.;
- цукрова пудра – 2 ст. л.;
- полуниця – 300 г.
Покроковий рецепт:
1. Полуницю промити і очистити від хвостиків.
2. Викласти в чашу блендера і посипати цукровою пудрою. Збити блендером до однорідності.
3. Вершки добре охолодити (можна поставити ненадовго в морозилку).
4. Збивати вершки міксером до сильного загустіння.
5. Поступово влити згущене молоко і продовжити збивати. Додати пюре з полуниці та збити ще раз. Перекласти масу в контейнер і залишити в морозилці на ніч.
Нехай смакує!
Галина ГОНОРОВА.
Читайте також: «Волинський ліцей імені Героїв Небесної Сотні відновлять після російської атаки за 55 мільйонів гривень».
