Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЯКБИ ВСТАВ ПОЕТ ТА ПОДИВИВСЯ НА ’СВІЙ’ ПРОВУЛОК

У Ківерцях є провулок Шевченка. Він знаходиться на відстані 30 метрів від міської ради. Ось який він має вигляд (див. фото)...

У Ківерцях є провулок Шевченка. Він знаходиться на відстані 30 метрів від міської ради. Ось який він має вигляд (див. фото).
Дітей у школу та в садочок доводиться виносити на руках, а самим взувати гумові чоботи. Міський голова Леонтій Семенюк занарядив грейдера, щоб порівняти дорогу, але даремно. Тут колись насипали попіл із котельні механічного заводу. Як сухо, то тут світа Божого не видно, а як піде дощ, то таке болото, що ні пройти, ні проїхати. Якби вивезти попіл та добавити кілька машин щебеню... Уже не говоримо про асфальт.
Куди ж витрачаються бюджетні кошти, якщо протягом восьми років не можна в центрі міста облаштувати 120 метрів дороги? Якби Тарас Шевченко встав і подивився, який той провулок, що носить його ім’я, то він би написав їдку сатиру.
З повагою до нашої газети — Василь ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ, Валентина БОЛЯ, Олександр ЧИРКО, Ніна СІЖУК, Микола ПРИЙМАК, Ніна ПОЛІЩУК та інші мешканці міста.
Telegram Channel