Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

МІЛЬЙОНЕР НЕ ЗНАЄ, ДЕ ПОДІТИ ГРОШІ

Хто скрасить його самотнiсть?

Хто скрасить його самотнiсть?
Ця історія незвичайна і йдеться в ній про речі делікатні. Хоча вона ще раз засвідчує, як важливо берегти чоловіків і підтримувати їхній дух і тіло, яке має бути в бойовій формі.
У редакцію зайшов, як ми зрозуміли, після довгих душевних мук скромний чоловік, який цілком міг би служити в наших доблесних розвідувальних службах, оскільки зовнішність з тих, які не запам’ятовуються. А ще: відразу видно, що жінки на таких ще й воду возять.
І ось цей тихий чоловік скромно відрекомендувався: «З 1-ого квітня 2003 року — я реальний мільйонер». Ви розумієте, про що ми подумали? Навіть найреальніші мільйонери, що доять труби з газом та нафтою, сплавляють за кордон метал та ліс і все інше, що погано лежить, не зізнаються в своєму багатстві, хіба що його продемонструють. Та згодом все роз’яснилося, бо нічого наш поліський Адам (так його звати) не сплавляє, а мільйон гривень дістався йому від далеких родичів — освоювачів цілини в Америці.
Здавалось би, з мільйоном в кишені кожній людині в нашому вільному світі усі шляхи відкриті, а жінки доступні. Але самотній чоловік не вміє розпорядитися своєю свободою і грішми. Якось так замріяно Адам мовив: «Знаєте, як хотілося, аби хтось годував домашнім обідом... Скільки людині треба для щастя?»
Напевне, інший би чоловік давно розтринькав той мільйон, а ось Адам як останній бідняк господарює в селі, не має навіть змоги на подорож до Америки, щоб оглянути заповітні місця, де його предки збирали мільйони. Та й каже, що йому, самотньому, напевне, американці і візи не дадуть, вирішать, що хоче посягнути на їхні демократичні цінності, залишитися споживати гамбургери все життя. І хоч Адам, судячи з його поведінки, постраждав від зрадливих чар жіноцтва, все ж дійшов висновку, що на путь істинний його зможе спрямувати якась Єва. Тільки ж йому треба делікатну, скромну жіночку, яка б не ранила його душу і могла б правильно розпорядитися грішми. Адам не виключає і того варіанту, що можлива спільна подорож до Америки на оглядини місць, де живуть такі ж мільйонери.
Отже, якщо знайдеться чутлива жінка з господарським хистом, без шкідливих звичок, вульгарних манер, то Адам просив би її зголоситися і надіслати фото та повідомити свою адресу в редакцію, яка виступатиме як посередник, не зазіхаючи на мільйон.
Щоправда, наш відвідувач, ніяковіючи та затинаючись, цнотливо опустивши очі, попросив, щоб зверталися жінки в тілі, з бюстом, оскільки худі, на його думку, злі. Самі розумієте, опікшись на гарячому молоці, дмухаєш і на холодну воду. Невинне бажання: на фотографіях на повний ріст претендентки повинні бути не дуже оголені і не надто прикриті одягом, аби було видно вади і принади. Щодо віку, то теж Адам не вибагливий: щоб була не дуже молода і, звісно, не в літах, бажано, аби знала американську мову для спілкування.
Допоможемо бідолашному чоловікові? Чекаємо на ваше жіноче співчуття і листи.
Олександр НАГОРНИЙ.
Р.S. Фотографії мільйонера не публікуємо з міркувань безпеки.
Telegram Channel