Курси НБУ $ 39.00 € 42.16

За надання неправомірної вигоди інспектору прикордонної служби судитимуть мешканця Володимира-Волинського

Інспектор не повелася на 200 гривень

Наталія МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волині
Володимир-Волинська місцева прокуратура скерувала до суду матеріали кримінального провадження про надання 32-річним мешканцем княжого міста неправомірної вигоди інспектору прикордонної служби.



Інспектор повідомила про факт надання їй неправомірної вигоди.



Уночі 15 лютого 2017 року чоловік, перебуваючи на території міжнародного пункту пропуску через державний кордон України «Устилуг – Зосін», надав службовій особі Львівського прикордонного загону, яка перевіряла документи, неправомірну вигоду в розмірі 200 грн., поклавши їх у свій закордонний паспорт, за «вирішення питання» про постановку штампів про виїзд його на авто з України та повернення на територію нашої держави без фактичного в'їзду в Республіку Польща.


Інспектор повідомила про факт надання їй неправомірної вигоди.


У ході досудового розслідування свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, чоловік визнав повністю, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину. Відтак із ним укладено угоду про визнання винуватості, в якій узгоджено призначення йому покарання у виді штрафу в розмірі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500 грн.).


Далі – слово за судом.

Telegram Channel