Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

КЛАСНО, КОЛИ ОБЛИЧЧЯ В БОРОШНІ

До редакції потрапили яскраві і безпосередні спогади школярки (колись це була обов’язково піонерка) про перебування в літньому таборі минулого року.

До редакції потрапили яскраві і безпосередні спогади школярки (колись це була обов’язково піонерка) про перебування в літньому таборі минулого року. Напевне, розваги, які пропонували вожаті дітям, будуть організовані і під час нинішнього відпочинку. Щоправда, батькам, які не володіють сучасною методикою виховання дітей, не варто читати уривки з цього листа — їм може стати погано.
... Наші вожаті вирішили трішки пожартувати над нами. Вони зранку наклали нам у взуття зубної пасти. А потім, коли ми проснулися, вони сказали нам всім одягнути купальники та вийти на вулицю, там вони зробили щось подібне до змагань. Спочатку потрібно було сісти у миску з дуже холодною водою, потім покачатися у піску. Далі пройти коліньми по шишках (це було боляче), потім вмочити голову у воду і в муку, випити щось бридке, схоже на сік тільки з добавками. А потім ми разом зі всіма дітьми і учасниками бігли через два табори з білим лицем, побитими коліньми, мокрими та в піску. Це було класно, але і соромно. Все.
Telegram Channel