Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ВДАРИМО СПОРТОМ ПО КІНОФІКАЦІЇ

Горохівська райдержадміністрація, відзначаючи нинішній рік як рік культури, замість того, щоб посприяти, наприклад, поліпшенню роботи місцевого і досі, на диво, діючого районного кінотеатру, вирішила переобладнати його під спортивну школу.

Авторка цього листа до редакції зажадала, аби прізвище її в газеті не називали. Вона повідомила, що Горохівська райдержадміністрація, відзначаючи нинішній рік як рік культури, замість того, щоб посприяти, наприклад, поліпшенню роботи місцевого і досі, на диво, діючого районного кінотеатру, вирішила переобладнати його під спортивну школу. Залишили для любителів кіно тільки малий зал. Написала: “Дванадцять літ горохівські державновладці байдуже спостерігали за тим, як злодії розтягують недобудований спортивний комплекс на міському стадіоні, споруджувати який тут почали іще за СРСР, а тепер вирішили, що добудувати його неможливо, і мають намір перетворити у спортзал єдиний у районі типовий кінотеатр”.
Нами з’ясовано, що ідея така в коридорах горохівської районної влади справді виношується і в деяких кабінетах обговорюється. А зародилась вона начебто з того, що наступного року в Горохові намічено провести обласне спортивне свято, на якому хочеться комусь мати ефектний вигляд, а спортивної школи, котру починали тут будувати вже не раз, нема. Цікаво, що ж будуть реконструювати в Горохові під кінотеатр, якщо через кілька літ хтось, наприклад, запланує провести тут обласне свято кіномистецтва?
Як стало відомо, минулої середи чергова сесія Горохівської районної ради вирішила кінотеатр реконструювати. Щоправда, потрібної кількості голосів для прийняття цього рішення при голосуванні не вистачило. Тому керівництво повторно провело поіменне голосування за принципом: “А ти, Іване, “за” чи “проти”?” Необхідну кількість голосів було набрано.
Іван СИДОРЧУК.
Telegram Channel