Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучанка розробила власну життєву теорію - щастялогію

Волинь-нова

Лучанка розробила власну життєву теорію - щастялогію

Антоніна Євтодюк кандидат філософських наук, доцент, громадська діячка, волонтерка. Очолює асоціацію педагогів і психологів-християн Волині. Голова ВОГО «Християнський рух за життя». Пише прозу й поезію. Розробляє й практикує щодня власну версію щастялогії.

"Щасливими хочуть бути всі. От лише не всім вдається. Страхи, системна маніпуляція суспільною свідомістю, занижена самооцінка, нещасливі батьки, які транслюють та нав’язують свій деструктивний спосіб життя, токсичне оточення, невміння жити сьогодні, тут і тепер, невірно розставлені пріоритети – ось далеко не повний перелік «поглиначів» щастя", – розповідає Антоніна на НародUA.



Засадничими постулатами щастялогії є судження про те, що для того, щоб бути щасливим, потрібно усього два інгредієнти – буття й щастя. Що поки ми живі, все у наших руках.



За словами Антоніни Євтодюк, пояснити словами, що таке щастя, практично не можливо, але всі намагаються. Тому, скільки людей – стільки й визначень. А найсміливіші просто живуть щасливими.


" Як я, наприклад. Практикувала-практикувала щастя й придумала, зрештою, власне вчення, власну філософію життя – ЩАСТЯЛОГІЮ. Засадничими постулатами щастялогії є судження про те, що для того, щоб бути щасливим, потрібно усього два інгредієнти – буття й щастя. Що поки ми живі, все у наших руках. Що ми отримуємо те, що підсилюємо своїми внутрішніми станами й прагненнями, своїми діями", - зазначає вона.


Жінка, переконана, що бути щасливим – особлива місія кожної людини.


"Саме тому щастя потрібно практикувати. Як хобі. Щодня. Починаючи з дитинства й до відходу в засвіти. Тоді воно перетвориться в звичку і, ймовірно, навіть у залежність. Така собі дивна залежність – потреба бути щасливим. Інтригує? Ще й як. Бо ж щаслива людина довкола себе поширює особливі флюїди, транслює специфічні частоти, випромінює щось таке, що спонукає інших наслідувати й ставати у шерег, подібних собі", - пояснює Антоніна Євтоюк

Telegram Channel