Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Після 6 років подружнього життя Пугачова і Галкін обвінчалися

Волинь-нова

Після 6 років подружнього життя Пугачова і Галкін обвінчалися

Для Примадонни пострадянського простору це вже друга церковна церемонія

Кадри з вінчання оприлюднив у соціальній мережі наречений Максим Галкін, який на 27 років молодший за свою суджену. «У нас радісна, світла подія! Ми вінчалися», — ​підписав він відео. Пугачова вдягнула сукню пудрового кольору з фатою. Разом із батьками у храмі були їхні спільні діти — ​4-річні двійнята Гаррі та Ліза. Вони сиділи на стільчиках та старанно хрестились. На вінчання запросили також Ігоря Ніколаєва, Олександра Буйнова, Юлію Проскурякову, Крістіну Орбакайте.

 

 Максим Галкін на 27 років молодший за Аллу Пугачову.

Раніше настоятель одного з храмів Москви, який є духівником багатьох зірок, розповів, що Алла Пугачова може бути невиліковно хворою. На таку думку його наштовхнуло її рішення обвінчатися зі своїм чоловіком Максимом Галкіним після 6 років подружнього життя.

Це вже другий церковний шлюб співачки. Перший був у 1994-му з Філіпом Кіркоровим, про який тепер вона шкодує. «Я все життя буду каятися за перше вінчання і просити прощення у Бога. Це був необдуманий, спонтанний і досить наївний крок. Лихий поплутав. Слава Богу, що мені ще можна вдруге вінчатися. Сьогодні це осмислене і праведне дійство в ім’я любові та вірності до кінця моїх днів», — ​написала співачка.

Лія ЛІС

Telegram Channel