Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Кріштіану Роналду одружується з жінкою!

Волинь-нова

Кріштіану Роналду одружується з жінкою!

Днями світові ЗМІ повідомили, що найкращий футболіст нашої  планети Кріштіану Роналду вчетверте став татом. 21-річна іспанська модель Джорджина Родрігес подарувала йому доньку, яку назвали Алана Мартіна

Як відомо, у 32-річного футболіста є ще троє дітей: семилітній син Кріштіану-молодший і близнята, які з’явилися на світ кілька місяців тому,  ​у червні 2017 року, — Ева та Матео. Але хто їхні матері — ​таємниця. Світова преса пише, що трійко малят для футбольної зірки народили дві сурогатні матері, які, за умовами контракту, не мають права ніколи і нікому про це розповідати. Видно, сума за мовчанку була такою, що панянки погодилися на сурогатне материнство. А суперфорвард може собі дозволити і посмітити грішми, адже за рік отримує у мадридському «Реалі» щонайменше 32 мільйони євро.
Кріштіану Роналду за рік отримує у мадридському «Реалі» щонайменше 32 мільйони євро.
І ось Джорджина Родрігес – перша жінка, яка стала поруч Кріштіану Роналду та оголосила всьому світу, що подарувала доньку капітанові збірної Португалії.
Кріштіану не залишився у боргу й оголосив, що назве Джорджину своєю дружиною, щоправда станеться це не скоро: зіграють весілля приблизно у липні-серпні наступного року, коли він повернеться з Мундіалю.
Пилип КОНОПЕЛЬКО
Telegram Channel