Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Шугаринг: у тренді - солодка депіляція

Волинь-нова

Шугаринг: у тренді - солодка депіляція

Щоб підготувати ваші ніжки до свят, не полінуйтеся зробити дома цукрову депіляцію. З мінімальними фінансовими витратами, доклавши трохи терпіння, будете мати чудовий результат. Ми розповімо, як зварити карамельну пасту для шугарингу дома

Складники: цукор (6 ч. л.), вода (2 ч. л.), лимонний сік (половина лимона) або лимонна кислота (2 ч. л.)

Приготування: змішайте цукор і воду у каструльці, поставте на повільний вогонь і варіть, ретельно помішуючи. Коли маса почне міняти колір з прозоро-білого на карамельно-золотистий, перевірте готовність: візьміть склянку з холодною водою і крапніть туди суміш. Якщо вона не розтікається, а застигає у вигляді рівної крапельки — ​готово. Далі додайте лимонну кислоту (або сік лимона), зніміть з вогню, але не переставайте помішувати. У вас повинна вийти однорідна золотиста маса без крупинок. Дайте пасті охолонути до кімнатної температури і приступайте до процедури.

Як робити шугаринг:

 

 1. Очистіть зону для депіляції і витріть її насухо.

2. На підготовлену ділянку обов’язково нанесіть звичайний тальк.

3. Відокремте від пасти для шугарингу шматочок розміром з волоський горіх. Трохи розімніть його в руках, щоб легше було наносити на шкіру. Щоб паста не прилипала, одягніть звичайні медичні рукавички.

4. Наносьте пасту проти росту волосся, добре притискаючи.

5. Зривайте у напрямку росту волосся різкими смикаючими рухами.

6. Змийте залишки пасти теплою водою і нанесіть заспокійливий лосьйон для тіла.

Telegram Channel