Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Маленький рівнянин встановив рекорд України

Волинь-нова

Маленький рівнянин встановив рекорд України

4–річний Михайлик Парфенюк (на фото) із Рівного став наймолодшим знавцем автомобільних емблем. Хлопчик назвав 253 марки машин і встановив новий рекорд країни. Його зафіксували в номінації «Найбільша кількість емблем автомобілів, відтворених напам’ять дитиною»

Маленький Михайлик уже в два роки навчився читати, у три — почав вивчати марки авто, а у чотири — замахнувся на всеукраїнський рекорд.

В Національному реєстрі рекордів України спершу не повірили в наявність таких здібностей у 4-літньої дитини.

Мама малюка подавала заяву на реєстрацію двічі, бо в Національному реєстрі рекордів України спершу не повірили в наявність таких здібностей у 4–літньої дитини. Однак врешті таки приїхали до Рівного перевірити — і переконалися. Михайлик не завжди чітко, зважаючи на вік, але впевнено називає перед камерою марки авто, які стали його захопленням. Мама розповіла, як син завжди на вулиці запитував у батьків назви машин, а потім мама зробила книжечку з роздрукованими емблемами. Так поступово малюк вивчив аж 250 марок. Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів, уперше засвідчує таке явище, щоб 4–річна дитина (точний вік — 4 роки і 1 місяць) за 15 хвилин назвала 253 марки авто за емблемами. Попередній рекорд становив 59 емблем і був встановлений два роки тому.

Руслана ЧАЙКА.

Telegram Channel