Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Це були найважчі 12 раундів, які я коли–небудь проводив»

Так чинять тільки справжні чоловіки: Усик піднімає руку свого візаві, бо вважає, що від таких боїв виграє бокс.

Фото із сайту box.sport.ua.

«Це були найважчі 12 раундів, які я коли–небудь проводив»

31–річний український боксер Олександр Усик за рішенням суддів переміг 33–літнього латвійця Майріса Брієдіса у півфіналі Всесвітньої суперсерії боксу і став володарем чемпіонських поясів за версіями WBC і WBO у першій важкій вазі

До цього поєдинку Майріс мав у своєму активі 23 перемоги у 23 двобоях, 18 з них — нокаутом. Але українець не дозволив латвійцю на очах його рідної публіки надалі розширити список вікторій. Хоча бій був неймовірно запеклий і тривав усі 12 раундів. Проте більшість суддів віддала перемогу українцю —  114:114, 115:113 і 115:113.

За цей бій у Ризі Олександр Усик отримає 1,6 мільйона доларів, його візаві Майріс Брієдіс — 0,8 мільйона.

«У вас гідний син своєї країни. Давайте поаплодуємо Майрісу. Це були найважчі 12 раундів, які я коли–небудь проводив. Ми зробимо висновки і будемо готуватися до фіналу. А зараз я максимально хочу провести час зі своєю дружиною і дітьми», — заявив після перемоги Олександр Усик. До речі, за цей бій у Ризі Олександр отримає 1,6 мільйона доларів, його візаві — 0,8 мільйона.

У фіналі Всесвітньої суперсерії боксу Усик зустрінеться з переможцем бою Мурат Гассієв (Росія) — Юньєр Дортікос (Куба), що відбудеться 3 лютого в Сочі.

Петро ПАС.

Telegram Channel