Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
РЕАЛІЇ: з дітьми треба говорити...

Волинь-нова

РЕАЛІЇ: з дітьми треба говорити...

Ретельно виполіскую посуд від хімічних миючих засобів, а з думки не йде щойно побачений на одному із телеканалів сюжет про дебелих дядечок, які повадилися їсти гелеві капсули для прання та ще й викладати увесь процес для загального огляду в інтернеті. І все для того, щоб привернути до себе увагу.

Дорослому зрозуміло: якщо не можеш прославитися чимось видатним, розумним, неповторним, то зроби щось дурне. А ось у дітей такого інтелектуального імунітету нема. Ще не забулися жахіття із «голубими китами», а тут нова напасть набирає масштабів всесвітньої епідемії. Лікарі б’ють тривогу: наслідки від таких дурнуватих флешмобів можуть бути від летальних до тяжких опіків ротової порожнини, гортані, шлунково-кишкового тракту. Це залежить від того, що поклав у пральний засіб виробник, і від кількості, яка потрапила в організм.

Ще не забулися жахіття із «голубими китами», а тут нова напасть набирає масштабів всесвітньої епідемії.

За даними статистики, останнім часом у світі було зафіксовано понад 10 тисяч отруєнь дітей злощасними капсулами, вісім із них врятувати не вдалося. І якщо комусь із дорослих прийшло в голову влаштовувати шоу із поїданням пральних засобів і викладати їх у всесвітню мережу — висновок один: світ потроху божеволіє. 

На жаль, про це треба говорити з дітьми. Але не по телефону, а тримаючи на руках або сидячи поруч...
 

Telegram Channel