Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Хлопчикові було 12 років

 ​Із суботи на місці трагедії працюють водолази.

Волинь-нова

Хлопчикові було 12 років

27 січня у Луцьку провалився під кригу на річці Стир у районі вулиці Глушець семикласник школи № 7 Роман Аніщенко

 

 За словами речника управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимира Нестерова, відразу за викликом прибули працівники пошуково–рятувальної служби аварійно–рятувального загону спеціального призначення. Вони обстежили на відстані 300 метрів від місця трагедії дно річки, пройшли кілометр прибережної території.Водолази, роботу яких очолює начальник відділу рятувальної служби управління ДСНС у Волинській області Олександр Никитюк, змінюють місця обстеження вниз по течії. Але поки що безуспішно. Працювати складно, оскільки дно дуже замулене, до того ж захаращене поваленими деревами.

Водолази, роботу яких очолює начальник відділу рятувальної служби управління ДСНС у Волинській області Олександр Никитюк, змінюють місця обстеження вниз по течії. Але поки що безуспішно.

На жаль, життя дитини уже не вернути. Залишається щиро поспівчувати батькам у їхньому горі і застерегти від подібної біди інших підлітків. Великих морозів цього року не було, то ж і лід не міцний, та не треба випробовувати долю.

Марина ЛУГОВА

Telegram Channel