Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чоловік вимкнув помираючій дружині апарат життєзабезпечення, і раптом вона прошепотіла: «Я буду…»

Лінді дякує коханому за слова підтримки.

Фото vmirechudes.news

Чоловік вимкнув помираючій дружині апарат життєзабезпечення, і раптом вона прошепотіла: «Я буду…»

45–річна жінка не виходила з коми 12 днів, тож лікарі порадили родині відключити апарат штучного дихання

Це було для близьких неймовірно складним рішенням… Та, поважаючи бажання Лінді стати в такому випадку донором органів, її чоловік і двоє дітей мужньо прийняли його. Одне за одним вони підходили до матері й шепотіли їй прощальні слова…

Лінді пам’ятає все. Навіть те, як медики розповідали її рідним, що з нею відбуватиметься далі.

— Якщо людина непритомна, це ще не означає, що вона вас не чує, — ​каже Лінді. — ​Тому розмовляйте з коханими в таких ситуаціях. Вони чують вас!

Саме тоді чоловік прошепотів їй: «Ти мусиш боротися!.. Ти ж боєць…» Жінка не могла говорити. Вона не могла навіть ані подати знак, ані поворухнутися. Але вона боролася! Коли коханий нахилився над нею, щоби поцілувати востаннє, сталося диво. «Я буду… боротися…» — ​ледве ворушила рубами Лінді. Сім’я була вражена: вони попрощалися з матір’ю, але після відключення приладів вона жила. Вона боролася!

Нині жінка одужує. Розповідає всім про те, як слова чоловіка повернули її до життя. «Якщо людина непритомна, це ще не означає, що вона вас не чує, — ​каже Лінді. — ​Тому розмовляйте з коханими в таких ситуаціях. Вони чують вас!»

Ніколи не здавайтеся і не втрачайте надії!

Джерело: «В світі чудес».

Telegram Channel